Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-06-10 15:55:27 +0300 Ο μαθητής έφτιαξε πασχαλινές λαμπάδες, τις πούλησε σε γνωστούς και φίλους και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 500 ευρώ, το οποίο και δώρισε στο σχολείο. Ο 11χρονος μαθητής βοηθά σεισμόπληκτο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου

Ο 11χρονος μαθητής βοηθά σεισμόπληκτο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου

Ο 11χρονος μαθητής βοηθά σεισμόπληκτο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου 470 900
Ο μαθητής έφτιαξε πασχαλινές λαμπάδες, τις πούλησε σε γνωστούς και φίλους και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 500 ευρώ, το οποίο και δώρισε στο σχολείο.

 

Τον περασμένο Μάρτιο, το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου καταστράφηκε ολοσχερώς, έπειτα από τον σεισμό 6 ρίχτερ στην Ελασσόνα. Το τραγικό αυτό γεγονός αυτό κινητοποιήσε τον 11χρονο μαθητή που φοιτά στην ΣΤ’ τάξη, σε δημοτικό σχολείο της Αθήνα, ο οποίος επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου. 

 

 

Ο μαθητής έφτιαξε πασχαλινές λαμπάδες, τις πούλησε σε γνωστούς και φίλους και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 500 ευρώ, το οποίο και δώρισε στο σχολείο. 

 

 

Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, ήταν εκείνος που δημοσιοποίησε την είδηση και μοιράστηκε τα συγκινητικά λόγια που του έγραψε ο μαθητής: «Θέλησα να αγοράσω και να προσφέρω και εγώ προσωπικά έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στην Στ΄ δημοτικού του σχολείου σας. Σκέφτηκα ότι πρέπει να απευθυνθώ σε παιδιά ίδιας ηλικίας με εμένα “για να νιώσουν” ότι εμείς οι συνομήλικοι σε άλλες γωνιές της Ελλάδας δε τους ξεχνάμε… Ο σκοπός μου δεν ήταν να ζητήσω χρήματα από τους γονείς μου, αλλά να εργαστώ και εγώ και να προσφέρω τα χρήματα της εργασίας μου σε έναν καλό σκοπό.»

 

source: www.infokids.gr 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας