Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-09-04 14:48:48 +0300 Τα παιχνίδια της LEGO γιορτάζουν τα 85 χρόνια τους Ο Όμιλος LEGO γιορτάζει 85 χρόνια

Ο Όμιλος LEGO γιορτάζει 85 χρόνια

Ο Όμιλος LEGO γιορτάζει 85 χρόνια 470 900
Ο Όμιλος LEGO γιορτάζει 85 χρόνια κατασκευής ποιοτικών παιχνιδιών.

Το 2017 αποτελεί χρονιά ορόσημο για τον όμιλο LEGO καθώς η εταιρεία γιορτάζει τα 85 της χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν από ένα μικρό εργαστήριο ξυλογλυπτικής το 1932, όταν ο Ole Kirk Kristiansen άρχισε να κατασκευάζει ξύλινα παιχνίδια, στη μικρή πόλη Billund της Δανίας. 26 χρόνια αργότερα, ήρθε η σημαντική ανακάλυψη του ομίλου, το LEGO τουβλάκι, το οποίο κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και είναι γνωστό μέχρι σήμερα για τις ατελείωτες δυνατότητες συνδυασμών που δίνει.

Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό

Από την ίδρυσή της σε εκείνο το μικρό εργαστήριο της Δανίας, η εταιρεία έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς παιχνιδιών στον κόσμο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην υψηλή ποιότητα και την κάθε λεπτομέρεια. Με σύνθημα "Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό", η ποιότητα και η ασφάλεια έχουν εδραιωθεί στις θεμελιώδεις πεποιθήσεις και αξίες της εταιρείας.

Δημιουργικότητα, ποιότητα και διασκέδαση για όλες τις γενιές

Η λέξη LEGO προέρχεται από την σύντμηση των δύο δανέζικων λέξεων leg godt, που σημαίνει καλό παιχνίδι. Αυτές οι δύο λέξεις, εκτός από τη βάση του ονόματος της εταιρίας, αποτελούν επίσης πρωταρχικό στόχο και όραμά της. Οι αξίες της δημιουργικότητας, της διασκέδασης, της ποιότητας, της μάθησης και της φροντίδας ισχύουν για όλα τα προϊόντα LEGO, είτε πρόκειται για το αυτοκίνητο, το αεροπλάνο ή τα ίδια τα τουβλάκια.

Δέσμευση για υπευθυνότητα

Με αποστολή "να εμπνεύσει και να αναπτύξει τους κατασκευαστές του αύριο", η LEGO με τα τουβλάκια της δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να κατασκευάσουν οτιδήποτε μπορούν να φανταστούν και με την εκμάθηση του παιχνιδιού να γίνουν η επόμενη γενιά ατόμων που θα μπορεί εύκολα να επιλύει προβλήματα. Η εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί να σέβεται τον πλανήτη και την κοινωνία για τα παιδιά που θα την κληρονομήσουν. Ο Όμιλος LEGO δεσμεύεται να χρησιμοποιεί αειφόρα υλικά σε βασικά προϊόντα και συσκευασίες μέχρι το 2030 και να διατηρήσει την επιτυχία του εξισορροπώντας το 100% της χρήσης ενέργειας με ανανεώσιμες πηγές μέχρι το 2020 και μετά.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας