Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2018-06-14 18:45:46 +0300 Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και σε λίγο μικροί και μεγάλοι θα αρχίσουμε τις βουτιές στη θάλασσα. Πώς μπορούμε να μάθουμε τι πρέπει να προσέχουμε με διασκεδαστικό τρόπο; Ο Χταπόδιος Σέιφ και οι τρεις Θαλασσοφύλακες

Ο Χταπόδιος Σέιφ και οι τρεις Θαλασσοφύλακες

Ο Χταπόδιος Σέιφ και οι τρεις Θαλασσοφύλακες 470 900
Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και σε λίγο μικροί και μεγάλοι θα αρχίσουμε τις βουτιές στη θάλασσα. Πώς μπορούμε να μάθουμε τι πρέπει να προσέχουμε με διασκεδαστικό τρόπο;

Πριν αρχίσουμε τα μπάνια και τις βουτιές, θα πρέπει να μάθουμε τους κινδύνους που κρύβει η θάλασσα και πως να προφυλασόμαστε από αυτούς. Το συγκεκριμένο παραμύθι με την ενδιαφέρουσα πλοκή και τη ζωηρή εικονογράφηση κάνει τη μάθηση... διασκέδαση!

Ο Χταπόδιος Σέιφ και οι τρεις Θαλασσοφύλακες

Κεντρικός ήρωας του βιβλίου είναι ο Χταπόδιος, ένα γλυκό χταπόδι, το οποίο προσπαθεί να σώσει τους ανθρώπους από τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν μέσα στη θάλασσα που τόσο αγαπάει. Γιατί όπως φαίνεται και από τις εμπειρίες του Χταπόδιου, δεν είναι η θάλασσα κακή, απλά οι άνθρωποι δεν είναι προσεκτικοί. 

Υπόθεση

Ο Χταπόδιος Σέιφ και τα δύο του φιλαράκια ζητούν από τον καθένα μας να γίνει ένας Θαλασσοφύλακας. Μέσα από διάφορες περιπέτειες προσπαθεί να μας ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να χαιρόμαστε τη θάλασσα.  Βουτήξτε στις σελίδες αυτού του βιβλίου για να γνωρίσετε τον Χταπόδιο Σέιφ και τους Θαλασσοφύλακες και σίγουρα το παιδάκι σας θα θέλει να γίνει ένας απ' αυτούς! 

Πληροφορίες

Τίτλος: Ο Χταπόδιος Σέιφ και οι τρεις Θαλασσοφύλακες
Συγγραφέας: Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Εικονογράφηση: Βίλλυ Καραμπατζιά
Έκδοση: Πατάκης
ISBN: 978-960-16-4777-7
Σελίδες: 36//  Έτος έκδοσης: 2016

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας