Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 10:03:02 +0200 Οι «ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ» του Θωμά Κινδύνη παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά, από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, την παιδική παράσταση «Ο Χαχά και η Χιχί» Ο χάχα και η χίχι

Ο χάχα και η χίχι

Ο χάχα και η χίχι 470 900
Οι «ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ» του Θωμά Κινδύνη παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά, από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, την παιδική παράσταση «Ο Χαχά και η Χιχί»

«Ο Χαχά και η Χιχί» δύο παράξενα παιδιά ανακαλύπτουν τον σκοπό τους στη ζωή! είναι ένα παιδικό έργο, εμπνευσμένο από το παραμύθι «Lαgrimas de risa» του Ισπανού  Joles Sennell. Η παράσταση βασίζεται στο σωματικό θέατρο και στην φαντασία, παρουσιάζεται από μια ηθοποιό και μια χορεύτρια και εναλλάσσει το λόγο με την κίνηση και τη ζωντανή μουσική. Χαρακτηριστικό της παράστασης είναι το κωμικό στοιχείο αλλά και η συμμετοχή των παιδιών είτε σωματικά είτε ρυθμικά στη ροή της ιστορίας.

Ο Χαχά και η Χιχί  είναι δυο παράξενα παιδιά που γεννήθηκαν χωρίς συναισθήματα! Μ’ ένα μαγικό φίλτρο οι γονείς τους καταφέρνουν να τα γεμίσουν χαρά. Ποιός όμως θα μπορούσε να είναι ο σκοπός τους στη ζωή; Τελικά αποφασίζουν να ταξιδέψουν πάνω από τη γη μ’ ένα αερόστατο, ώσπου μια απρόσμενη συνάντηση θα αλλάξει τα σχέδια τους.

Μια πολύ ζωντανή παράσταση για παιδιά από 4 έως 9 ετών που θα μας χαρίσει γέλιο, δράση αλλά και ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τον πόλεμο, την ειρήνη, την αλληλοβοήθεια και υποστήριξη των λαών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Άννα- Σεβαστή Τζίμα
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Άννα- Σεβαστή Τζίμα, Βάγια Νικολακοπούλου
Μουσική: Αθανασία Νικολακοπούλου, Άννα Σεβαστή Τζίμα

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ευγενία Παπαδάκη, Νάνσυ Κλαμπάτσα


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Σάββατο:    18.00 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 λεπτά

Καλλιτεχνικός Οργανισμός
ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
210 3464903 & 210 3464002
morfesekfrasis@gmail.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας