Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-04-28 20:47:46 +0300 Μερικές οδηγίες για να βοηθήσεις τη σχέση σου σε αυτή την καινούργια φάση της ζωής σας. Ο πρώτος άντρας στη ζωή της, είσαι εσύ!

Ο πρώτος άντρας στη ζωή της, είσαι εσύ!

Ο πρώτος άντρας στη ζωή της, είσαι εσύ! 470 900
Για να τη βοηθήσεις να απασχολήσει το μυαλό της με κάτι άλλο πέρα από το μωρό, δοκίμασε μερικά από τα παρακάτω. Αν κάποιο σου θυμίζει την δική σου περίπτωση, σημαίνει πως είσαι σε καλό δρόμο.

Φέρε τη λίστα

Μερικά ζευγάρια κάνουν μια λίστα με τα πράγματα που θα ήθελαν να κάνουν μαζί πριν από την άφιξη του μωρού. Αν έχετε κάνει μία τέτοια λίστα, είναι καιρός να την εμφανίσεις, να διαλέξετε ένα από τα αυτά και να το κάνετε.

Απλά και μόνο περνώντας λίγο χρόνο μιλώντας για τις δραστηριότητες που απολαύσατε μαζί, θα της θυμίσει τις ωραίες σας στγμές, που ήταν ξεχωριστές και για τους δυο σας.

Αν δεν έχετε κάνει λίστα, σκεφτείτε το τώρα - ίσως περιλαμβάνει πράγματα όπως το να δείτε μαζί μία ταινία, να παίξετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, ή απλά να βγείτε έξω και να περπατήσετε σε ένα εμπορικό κέντρο.

Κάνε μαζί της μια συνομιλία ενηλίκων

Για τους πρώτους μήνες, το μωρό είναι το μοναδικό θέμα των συζητήσεών σας. Καθώς εσύ αλληλεπιδράς με τον έξω κόσμο μέσω της εργασίας σου, η σύντροφός σου πιθανότατα περνάει την περισσότερη ώρα στο σπίτι μιλώντας στο μωρό ή για το μωρό.

Βοήθησέ την να σπάσει τη μονοτονία της, ανοίγοντας  οποιοδήποτε θέμα συζήτησης επιθυμείς πέρα από το μωρό (τρέχοντα γεγονότα, τα ενδιαφέροντά της πριν το μωρό, τι συμβαίνει με τους φίλους σας, κλπ).

Βγείτε έξω τα Σαββατοκύριακα

Πάρε την οικογένειά σου και πηγαίνετε όλοι μαζί έξω (σε ένα αθλητικό γεγονός, στο ζωολογικό κήπο ή για μια απλή βόλτα). Υπάρχει μια τάση να συνδέετε το σπίτι σας αυθόρμητα με δουλειές που σχετίζονται με το μωρό, οπότε βγείτε έξω και κάντε αυτές τις δουλειές σε ένα διασκεδαστικό μέρος.

Φάτε μαζί

Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσεις την επανασύνδεση με τη σύντροφό σου. Ετοιμάστε ένα γκουρμέ δείπνο μαζί.

Κάντε γυμναστική μαζί

Μια μαμά που ασκείται τακτικά είναι μία πιο ευτυχισμένη μαμά. Χάνει βάρος, αυξάνει την ενέργειά της, τονώνει το σώμα της, αποβάλλει το στρες, εξισορροπεί τις ορμόνες της, και βελτιώνει τη στάση της. (Το ίδιο ισχύει και για εσένα.)

Η ομαδική άσκηση  μαζί με τη σύντροφο και το μωρό σου, είτε πρόκειται για απλό περπάτημα είτε για τρέξιμο ή ποδήλατο, είναι μια ιδιαίτερα καλή ιδέα. Βγαίνοντας έξω από το σπίτι, το μωρό διασκεδάζει και σας δίνεται μια ευκαιρία να μιλήσετε.

Πηγαίνετε στο κρεβάτι μαζί

Προσπάθησε να πας στο κρεβάτι την ίδια στιγμή με τη σύντροφό σου. Διαφορετικά, ένας από εσάς αναπόφευκτα θα κοιμάται όταν ο άλλος έρθει να ξαπλώσει. Απλά έχοντας αυτή τη μικρή ευκαιρία για τις προσωπικές σας στιγμές είναι σημαντικό. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αυτή για να μιλήσετε, να αγκαλιαστείτε, ή οτιδήποτε άλλο θεωρείτε σωστό.

Αγκάλιασέ την (μόνο)

Έχει πολλή σωματική επαφή με ένα απαιτητικό μωρό και μπορεί να μη θέλει κι άλλη στην αρχή. Πάρτο σιγά σιγά κάνοντάς της ένα μασάζ στα πόδια ή στην πλάτη, μερικές αγκαλιές, έτσι ώστε να την χαλαρώσεις και να ζεστάνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις ερωτογενείς ζώνες και να μην δείξεις την επιθυμία σου για σεξουαλική δραστηριότητα. Μετά από αρκετές νύχτες, ακολουθώτας αυτή τη συμπεριφορά, θα πρέπει να είσαι σε θέση να κινηθείς προς τις ερωτογενείς ζώνες.

Όρισε ημερομηνίες

Το να ορίζεις ημερομηνίες δεν λειτουργεί πάντα και μπορεί να οφείλεται στην επείγουσα αλλαγή των προτεραιοτήτων, αλλά αν κάτι δεν έχει προγραμματιστεί, μπορεί να μην καταφέρεις ποτέ να το κάνεις. Να αναμένεις δικαιολογίες, ιδιαίτερα το "είμαι πολύ κουρασμένη", και να είσαι ευέλικτος, αλλά να επιμένεις σε αυτό που θες. Σε κάποιο σημείο θα γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας. Ίσως το καλύτερο.

 

Πηγή: www.dadsadventure.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας