Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 18:25:50 +0300 Αν όλες οι παιδικές ευχές μπορούσαν να πραγματοποιηθούν, αύριο θα ξημέρωνε μια πολύ διαφορετική μέρα. Ο πρίγκηπας της Ινδίας

Ο πρίγκηπας της Ινδίας

Ο πρίγκηπας της Ινδίας 470 900
Αν όλες οι παιδικές ευχές μπορούσαν να πραγματοποιηθούν, αύριο θα ξημέρωνε μια πολύ διαφορετική μέρα.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου η θεατρική εταιρία artεμείς και η παιδική παράσταση "Ο Πρίγκιπας της Ινδίας" θα καλωσορίσουν  τη φετινή θεατρική χρονιά με μια πρεμιέρα διαφορετική, γεμάτη αισιοδοξία και παιδικά γέλια. Μαζί με τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πραγματικότητα την πιο σημαντική ευχή, την ευχή ενός παιδιού.

Για το σκοπό αυτό, όλα τα έσοδα της πρεμιέρας θα προσφερθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ελπίζοντας ένα ακόμα παιδικό χαμόγελο να ενωθεί με τα χαμόγελα των μικρών μας θεατών κι όλα μαζί να φωτίσουν τις καρδιές μας. Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, οι artεμείς ενώνονται με την αλυσίδα αγάπης του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και καλούν όλους όσους θέλουν να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας, σε μια παράσταση γεμάτη ελπίδα!  

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, απειλητικές για τη ζωή τους, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένεια του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητα του με ένα σκοπό:
Να γεμίσει δύναμη , Να πιστέψει στη ζωή και Να την ξανακερδίσει!
 
Λίγα λόγια για τον «Πρίγκιπα της Ινδίας»
 
Kάποτε στην Ινδία, σ’ ένα χωριό στην άκρη της ζούγκλας, γνώρισα ένα γέρο που έπαιζε στο σιτάρ του μια μουσική παράξενη, μαγική… Ξαφνικά οι ήχοι έγιναν εικόνες κι ο γέρος άρχισε να μου διηγείται μια ιστορία που όμοιά της δεν έχετε ξανακούσει… Γεμάτη από χρώματα που μπλέκονται μεταξύ τους και από μέσα τους γεννιούνται χαρούμενες θεότητες όπως η Γκάγκα που χορεύοντας οδηγεί το μικρό Σιντάρτ σε περιπέτειες, αλλά και άγριες μάγισσες σαν την Γκρουθάρ που μπορεί να μεταμορφωθεί σε όποιο ζώο θέλει και να εξουσιάσει τον αέρα… Ύστερα τα χρώματα αναδεύονται ξανά και μπλέκονται με μυρωδιές από κάρυ όπως όταν μαγειρεύει η καλή μάνα Κάλπνα που χει μια κόρη γλυκιά σαν ανοιξιάτικο τραγούδι… Αυτά κι άλλα πολλά ξεφύτρωσαν από το μαγικό σιτάρ… Αν, λοιπόν, μια μέρα τύχει ν’ ακούσετε μια παράξενη μουσική και μυρίσετε κάρυ και καρύδα, μην προσπεράσετε.. Ίσως να είναι ο ίδιος γέρος και ίσως να είστε αρκετά τυχεροί ώστε να δείτε από κοντά τον Πρίγκιπα της Ινδίας!

Η παράσταση «Ο πρίγκιπας της Ινδίας», θα παίζεται όλη τη θεατρική περίοδο, κάθε Κυριακή στις 11.15 π.μ.
Θέατρο «Αλκμήνη- Άκης Δαβής» ( Αλκμήνης 12, Κάτω Πετράλωνα)

Τηλέφωνο κρατήσεων (5μμ-9μμ) : 210 3428650
Διάρκεια 80’, τιμή εισιτηρίου 12 €
Κείμενο: Νίκος Ευσταθιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης
Μουσική: Νίκος Τσέκος
Κοστούμια: Babli Shehnaz - Έρη Κονδάρα
Σκηνικά – Ζωγραφική: Αμαλία Σκριμιζέα
Κινησιολογία – Εθιμοτυπικά στοιχεία: Babli Shehnaz
Στίχοι: Πολυτίμη Γιώτα - Αμαλία Σκριμιζέα
Παίζουν: Πηνελόπη Ανδρεαδάκη, Πολυτίμη Γιώτα, Αγγελική Δημοπούλου, Νίκος Ευσταθιάδης, Αμαλία Σκριμιζέα.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας