Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-09 12:04:48 +0200 Τα εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» συνδράμουν στην εκπαίδευση των μαθητών του ογκολογικού νοσοκομείου ΕΛΠΙΔΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ δίπλα στα παιδιά

Ο ΠΛΑΤΩΝ δίπλα στα παιδιά

Ο ΠΛΑΤΩΝ δίπλα στα παιδιά 470 900
Τα εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» συνδράμουν στην εκπαίδευση των μαθητών του ογκολογικού νοσοκομείου ΕΛΠΙΔΑ
Η γνώση πρέπει να μοιράζεται. Η καινοτόμα παιδεία  είναι δικαίωμα των πολλών.

Με οδηγό αυτές τις φράσεις τα εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ», στα πλαίσια του προγράμματος  εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δώρισαν την Τρίτη 2 Απριλίου στο σχολείο του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΔΑ,  20 ταμπλέτες, τα οποία και παρέλαβε από την Αν. Γεν. Διευθύντρια του σχολείου κ Παπαδοπούλου,  προσωπικά η πρόεδρος του ιδρύματος κ. Μ.  Βαρδινογιάννη. Παράλληλα το σχολείο ανακοίνωσε και την έναρξη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, ενός θεσμού που θα δώσει την ευκαιρία στους μαθητές των όμορων δήμων να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες βιβλία ποικίλης ύλης.

Τα Εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» βρίσκονται 44 χρόνια κοντά στα παιδιά, κοντά στις γνωστικές, ψυχολογικές και δημιουργικές τους ανάγκες σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους, από τον Παιδικό Σταθμό, την Προσχολική ηλικία, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Είναι το πρώτο και μοναδικό σχολείο στην Ελλάδα που προσφέρει και τα τρία προγράμματα του Διεθνούς Οργανισμού International Baccalaureate από 3 έως 18 ετών.

Δίνουν προτεραιότητα στη σχέση του σχολείου με την οικογένεια, στην επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ γονιών, εκπαιδευτικών και παιδιών, δημιουργώντας ένα οικογενειακό σχολείο με ευρωπαϊκό και διεθνή προσανατολισμό.

Στοχεύουν στην ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη των διανοητικών και ψυχοσωματικών δυνάμεων των παιδιών, και την καλλιέργεια της σχέσης τους με τη σύγχρονη κοινωνία της γνώσης και της πληροφόρησης.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας