Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-11-07 11:55:49 +0200 Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα και να μάθετε για τη νέα περιπέτεια του Μέλιου του σκαθαριού. Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου στην Αθήνα

Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου στην Αθήνα

Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου στην Αθήνα 470 900
Μια διαδραστική, μουσική παρουσίαση!

Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου στην Αθήνα!

Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου, συγγραφέας των παραμυθιών Απέναντι και Ανάποδα (εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή) θα επισκεφτεί αυτή την εβδομάδα την Αθήνα για να γνωρίσει σε όλους τους μικρούς φίλους τις περιπέτειες του Μέλιου του σκαθαριού!

Το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου και της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου ο συγγραφέας θα επισκεφτεί σχολεία της Αθήνας, και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 12:00 θα παρουσιάσει στον χώρο του βιβλιοπωλείου IANOS Artshop στο Golden Hall το παραμύθι του Απέναντι (Βιβλιοπωλείο IANOS Artshop – Εμπορικό Κέντρο Golden Hall: Λ. Κηφισίας 37A, 151 23, Μαρούσι. Τ. 210 68 30 301).

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα και να μάθετε για τη νέα περιπέτεια του Μέλιου του σκαθαριού, σε μια διαδραστική, μουσική παρουσίαση!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του βιβλίου Ανάποδα που σύστησε τον Μέλιο στους μικρούς αναγνώστες, στο καινούργιο βιβλίο του Θοδωρή Παπαϊωάννου ξανασυναντάμε το αγαπημένο σκαθάρι, αντιμέτωπο με μια νέα πρόκληση: Η φίλη του, η Μελανή, βρίσκεται στην άλλη μεριά του δάσους και τον περιμένει, αλλά για να φτάσει εκεί πρέπει να διασχίσει τον μεγάλο δρόμο!
Πώς θα το καταφέρει αυτό; Με το μπλε ποδήλατο; με το βιολετί πατίνι; Με αλεξίπτωτο; Με μαγικό χαλί; Ε, λοιπόν όλα θα τα προσπαθήσει! Κι ας αποτύχει! Δεν ξέρεις, μπορεί από πολλές αποτυχίες να φτιάχνεται... η τύχη!
Το βιβλίο συνοδεύεται από cd με τραγούδια που έγραψε ο Ορέστης Παπαϊωάννου ειδικά για το βιβλίο.

 

Aνακάλυψε όλα τα βιβλία!

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας