Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-18 16:08:59 +0300 Οι μαθητές που πήραν μέρος σε αυτή τη δράση είναι εθελοντές της μαθητικής συλλογικότητας «You Smile» του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο Δήμος Αθηναίων και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ένωσαν τις δυνάμεις τους

Ο Δήμος Αθηναίων και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ένωσαν τις δυνάμεις τους

Ο Δήμος Αθηναίων και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ένωσαν τις δυνάμεις τους 470 900
Οι μαθητές που πήραν μέρος σε αυτή τη δράση είναι εθελοντές της μαθητικής συλλογικότητας «You Smile» του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Μία ευχάριστη έκπληξη αντίκρισαν, οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο άλσος Προμπονά, πριν από λίγες μέρες, όταν 30 μαθητές ηλικίας 13-16 ετών έδωσαν το παρών, δίνοντας ένα μάθημα ευαισθητοποίησης για τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Αφού συλλέχθηκαν απορρίμματα από τους κοινόχρηστους χώρους, ομαδοποιήθηκαν με τρόπο κατάλληλο ώστε να ανακυκλωθούν.  Ο διαχωρισμός των υλικών πραγματοποιήθηκε με σκοπό τα απορρίμματα να οδηγηθούν προς ανάκτηση και όχι προς ταφή στον ΧΥΤΑ.

 

 

Οι μαθητές που πήραν μέρος σε αυτή τη δράση είναι εθελοντές της μαθητικής συλλογικότητας «You Smile» του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Αβραμίδη και οι άνθρωποι του δήμου, παρείχαν στους εθελοντές τα απαραίτητα μέσα για την δράση όπως: γάντια, μάσκες προστασίας, αντισηπτικά μαντηλάκια, λευκές σακούλες, μαρκαδόρους και νερό. 

 

 

Παράλληλα, ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) διένειμε στους συμμετέχοντες υφασμάτινες τσάντες και ενημέρωσε για την αξία της χωριστής διαλογής στην ανακύκλωση, ενώ η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) μοίρασε υφασμάτινες τσάντες για ανακύκλωση, μαγνητάκι και ενημερωτικό φυλλάδιο. 

 

Συγχαρητήρια στον Δήμο Αθηναίων, στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στους υπέροχους εθελοντές. 

 

source: https://www.huffingtonpost.gr/

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας