Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-12 09:45:39 +0300 Οι πανευτυχείς γονείς δείχνουν πρώτη φορά τα πρόσωπα των μωρών. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη βάφτισαν τα δίδυμα τους

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη βάφτισαν τα δίδυμα τους

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη βάφτισαν τα δίδυμα τους 470 900
Υπό άκρα μυστικότητα η βάφτιση των διδύμων του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλα Ρέβη. Δείτε όλα αυτά που μοιράστηκαν μετά το μυστήριο

Η Παρασκευή το πρωί ξεκίνησε με ένα σούσουρο στα ειδησιογραφικά site πως ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη θα βαφτίσουν μυστικά τα δίδυμα τους στην Τήνο.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ρούλα Ρέβη από την Τήνο κάνοντας αναφορά (tag) όλους τους φίλους του ζευγαριού αλλά προπάντων τις δύο τις κουμπάρες κίνησαν τις υπόψιες. 

 

Το ίδιο συνέβη και όταν η κολλητή του ζευγαριού Ζέτα Μακρυπούλια, μοιράστηκε το παρακάτω βίντεο, προετοιμάζοντας τους φίλους της πως "ένα μυστήριο" αρχίζει εν πλω. 

 

 

Η επιβεβαίωση της είδησης, ήρθε το απόγευμα της ίδιας μέρας όπου η μαμά Ρούλα μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία των διδύμων της.  

Οι νεοφώτιστοι Ειρήνη-Χρυσή και ο Άγγελος-Μιχαήλ, με τα ιδιαίτερα βαφτιστικά τους προσπαθήσουν να μπουσουλήσουν. 

 

Δεν φοβόμαστε πια το μάτι ! Είμαστε η Ειρήνη χρυσή και ο Άγγελος μιχαηλ!!!! #happy birthday #my twins my love##photoby @maradesipris

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις


Η μέρα της βάφτισης των διδύμων έγινε την ίδια μέρα με τα γενέθλιά τους. Φυσικό επόμενο,  η τούρτα να μην λείπει και φυσικά ήταν ιδιαίτερη όπως και όλο το σκηνικό της βάφτισης. 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας