Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-03-15 09:23:19 +0200 Τα εύσημα ενός πατέρα για τη σύντροφό του : «Να σέβεστε τη μητέρα του παιδιού σας»

Τα εύσημα ενός πατέρα για τη σύντροφό του : «Να σέβεστε τη μητέρα του παιδιού σας»

Τα εύσημα ενός πατέρα για τη σύντροφό του : «Να σέβεστε τη μητέρα του παιδιού σας» 470 900
Η δημοσίευση του Τόνι άρεσε συνολικά σε 34,000 άτομα στο facebook και είχε 13,000 κοινοποιήσεις!

 

Μία ανάρτηση του μπαμπά Τόνι στο facebook για τη σύντροφό του του έκανε το γύρο του διαδικτύου και συγκίνησε μπαμπάδες και μαμάδες εξίσου. Η δημοσίευση του Τόνι άρεσε συνολικά σε 34,000 άτομα στο facebook και είχε 13,000 κοινοποιήσεις! 

 

Διαβάστε τα εύσημα νέου μπαμπά, όταν μία μέρα συνειδητοποίησε τι κάνει η σύντροφός του για την οικογένειά τους. 

 

«Μερικές φορές δεν δίνω σε αυτή την γυναίκα τα εύσημα που της αξίζουν. Όταν γυρνάω από την δουλειά, είναι πάντα κουρασμένη. Τελευταία όμως άρχισα να σκέφτομαι τι κάνει αυτή η καταπληκτική γυναίκα τις ώρες που εγώ λείπω.

 

Θα νομίζετε ότι απλά κάθεται με το μωρό, βλέπει τηλεόραση και έχει μια χαλαρή μέρα. Σωστά; ΌΧΙ είναι η απάντηση! Όταν φεύγω το πρωί για τη δουλειά, δεν το σκέφτεται καν να ξυπνήσει μαζί μου. Σηκώνεται αμέσως και ξεκινάει τη κουραστική της μέρα. Ξυπνάει μαζί της και το μωρό εκείνη την ώρα που γκρινιάζει επειδή πεινάει. Αλλά και η μαμά του πεινάει το ίδιο…

 

Το μωρό τρώει, αυτή όμως όχι… Στη συνέχεια κάθεται και παίζει μαζί του, του αλλάζει τη βρώμικη πάνα, ξαναπαίζει μαζί του μέχρι το μωρό να αποκοιμηθεί. Η κουρασμένη μαμά θα μπορούσε να πάρει τότε μια ανάσα, ίσως και να κοιμηθεί λιγάκι μαζί του. Αλλά όχι. Σηκώνεται, καθαρίζει το σπίτι, πλένει τα παιχνίδια του μωρού και καθαρίζει τις κατσαρόλες από το προηγούμενο βράδυ.

 

Το μωρό ξυπνάει και πάλι και πεινάει. Η μαμά του ακόμα δεν έχει φάει πρωινό αλλά τρέχει να ετοιμάσει γεύμα για το μικρό, που αφού φάει, αποζητάει την προσοχή της μαμάς του. Θέλει να παίξουν.

 

Θυμάστε; Η μαμά ακόμη δεν έχει φάει και όλο το καθάρισμα που έκανε πριν, πήγε χαμένο, γιατί τα παιχνίδια του μωρού βρίσκονται πάλι παντού! Γυρίζω σπίτι από την δουλειά και ενοχλούμαι που πρέπει να τακτοποιήσω τα πράγματα. Λέω εκνευρισμένος στη σύζυγό μου ότι δεν έκανε τίποτα όλη μέρα. Η αλήθεια όμως είναι, ότι αυτή δεν έκατσε στιγμή φροντίζοντας το μωρό μας ώστε να είναι υγιές και ευτυχισμένο…Αν κάποιος μπαμπάς εκεί έξω, εκνευρίζεται όπως εκνευριζόμουν εγώ πριν τα σκεφτώ όλα αυτά, τότε τον προκαλώ να αναλογιστεί τι έκανε αυτός όλη μέρα και τι έκανε η γυναίκα του.

 

Να σέβεσαι  την μητέρα του παιδιού σου! Είναι ένα ξεχωριστό είδος ανθρώπου, που τα παράτησε όλα για να αναθρέψει το παιδί σας! Πραγματικά, αγαπώ τα δυο μωρά μου που κοιμούνται και αξίζουν και τα 2 να ξεκουραστούν!»

 

Μία υπενθύμιση για όλους τους γονείς που δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο τους εαυτό για να μεγαλώσουν τους μικρούς τους ήρωες. Η ανάρτηση εκφράζει την κατάσταση που επικρατεί σε πολλά σπίτια, όπου ένας από τους δύο γονείς χρειάζεται να μένει σπίτι και να αναλαμβάνει σε μεγαλύτερο βαθμό, τα καθίκοντα της ανατροφής του παιδιού.

 

source: CityPatras

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας