Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-02 14:44:12 +0200 Ο 5χρονος φαν της Barcelona και ο Lionel Μessi αποδεικνύουν ότι η αγάπη και τα όνειρα δε γνωρίζουν σύνορα. Όταν ο αθλητισμός "γυμνάζει" την ψυχή μας

Όταν ο αθλητισμός "γυμνάζει" την ψυχή μας

Όταν ο αθλητισμός "γυμνάζει" την ψυχή μας 470 900
Ο 5χρονος φαν της Barcelona και ο Lionel Μessi αποδεικνύουν ότι η αγάπη και τα όνειρα δε γνωρίζουν σύνορα.

Πριν μερικές εβδομάδες, η εικόνα ενός αγοριού που χαμογελάει στο φωτογραφικό φακό φορώντας μία ριγέ σακούλα με το όνομα του Messi γραμμένο στην πίσω πλευρά, έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ο 5χρονος Mustaza Ahmadi λατρεύει το ποδόσφαιρο. Ο μεγάλος του αδερφός έφτιαξε για αυτόν μία ιδιαίτερη μπλούζα με το όνομα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, χρησιμοποιώντας μία σακούλα και έναν μπλε μαρκαδόρο. Ο Mustaza, τρισευτυχισμένος με το δώρο του, χαμογελάει στο φωτογραφικό φακό. Λίγες μέρες αργότερα, οι φωτογραφίες του ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο και το αθώο, παιδικό χαμόγελό του αγγίζει εκατομμύρια φιλάθλους.

Όπως πρόσφατα αποκάλυψε ο μπαμπάς του Lionel Messi, ο σταρ της Barcelona θέλει πολύ να γνωρίσει το μικρό αγόρι, κάτι που επιβεβαιώνει και η Εθνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Αφγανιστάν.

"Ο Lionel Messi έχει ήδη δρομολογήσει τις διαδικασίες που χρειάζονται για να συναντηθεί με τον μικρό Mustaza, αν και ακόμα δεν ξέρουμε το πότε και το πού. Η συνάντηση μπορεί να γίνει στο Αφγανιστάν, στην Ισπανία ή ακόμα και σε κάποια άλλη χώρα."

Η κίνηση αυτή του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή έχει χειροκροτηθεί από πολλούς φαν και μη του ποδοσφαίρου και θυμίζει σε όλους μας ότι και η παραμικρή κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας