Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-05-25 11:32:58 +0300 Αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπεία για να γεννηθεί ο γιος της υγιής και τα κατάφερε! Όταν η μητρική αγάπη κάνει θαύματα

Όταν η μητρική αγάπη κάνει θαύματα

Όταν η μητρική αγάπη κάνει θαύματα 470 900
Αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπεία για να γεννηθεί ο γιος της υγιής και τα κατάφερε!

Η Kim Vaillancourt είναι μια πραγματική μαχήτρια. Ήταν μαμά πέντε παιδιών και με ένα ακόμα "καθ'οδον", όταν οι γιατροί διέγνωσαν όγκο στον εγκέφαλο.  Η ίδια όμως δεν το έβαλε κάτω. 

Όλα ξεκίνησαν περίπου τέσσερις μήνες πριν, όταν η Kim ήταν ήδη στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης της. Για αρκετές μέρες ένιωθε ζαλάδες, ναυτίες και έντονους πονοκεφάλους, κάτι που δεν ήταν φυσιολογικό για το μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγες μέρες αργότερα, οι γιατροί διέγνωσαν μία μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, που έπρεπε να αντιμετωπισθεί άμεσα με επέμβαση και χημειοθεραπεία. Η ισχυρή της θέληση και η αγάπη για το μωρό της που μεγάλωνε μέρα με τη μέρα μέσα της, την έκανε να δώσει τη δική της μάχη. 

Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και αμέσως ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες. Δεν κράτησαν όμως πολύ.

Ενάμιση μήνα πριν φέρει στον κόσμο το γιο της αποφάσισε να σταματήσει τη θεραπεία λόγω της έκθεσης στην ακτινοβολία και να σώσει με αυτόν τον τρόπο τη ζωή του μωρορύ της.

"Ο γιος μου ήταν αυτός που με έσωσε και το ίδιο ήθελα να κάνω και εγώ."

Και πράγματι το έκανε! Ο Wyatt Eli γεννήθηκε την περασμένη Παρασκευή και είναι απόλυτα υγιής. Η Κιμ έδωσε μία δύσκολη μάχη και την κέρδισε.  Τώρα μένει να συνεχίσει τη θεραπεία της και να απολαύσει το μεγάλωμα των παιδιών της.

 Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας