Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 15:45:43 +0300 Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES καινοτομεί για άλλη μια φορά και δημιουργεί ένα νέο επαναστατικό προϊόν, στη σειρά Chronoderm, τον αντιγηραντικό ορό Active 5. Ορός Νεότητας Active 5

Ορός Νεότητας Active 5

Ορός Νεότητας Active 5 470 900
Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES καινοτομεί για άλλη μια φορά και δημιουργεί ένα νέο επαναστατικό προϊόν, στη σειρά Chronoderm, τον αντιγηραντικό ορό Active 5.
O Chronoderm Active  5 Serum είναι ένας όρος ανάπλασης και επανόρθωσης για το πρόσωπο και το λαιμό, κατάλληλος για κάθε τύπο επιδερμίδας, με λεπτή και ελαφριά υφή.

Όπως προδίδει και η εμπορική του ονομασία, περιέχει 5 ενεργά συστατικά που δρουν συνεργαστικά, σε 5 λειτουργίες νεότητας των κυττάρων της επιδερμίδας: ανανέωση, θρέψη, οξυγόνωση, ενυδάτωση και προστασία.

Έτσι, μετά από 8 εβδομάδες εφαρμογής του ορού, έχουμε 5 ορατά αποτελέσματα, που τεκμηριώνονται από κλινική μελέτη*:
•    μείωση των ρυτίδων,
•    λείανση της επιδερμίδας,
•    αύξηση της σφριγηλότητας,
•    ενίσχυση της ενυδάτωσης,
•    βελτίωση της χρωματικής ομοιομορφίας.

Ο αντιγηραντικός ορός Chronoderm Active 5 κυκλοφορεί σε γυάλινο φιαλίδιο των 30 ml.  Αφήνοντας μια αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης, ο ορός Chronoderm Active 5 εφαρμόζεται σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό, πρωί και/ή βράδυ, μόνος του ή πριν την αντιγηραντική κρέμα. Παράλληλα, τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της σειράς Chronoderm δρουν συνδυαστικά (όπως για παράδειγμα στον διπλανό πίνακα), για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η Castalia Laboratoires Dermatologiques επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη. Με Πάνω από 20 Χρόνια Τεχνογνωσίας στη Βιολογία της Επιδερμίδας, αποτελείται από σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας, φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας κάθε ηλικίας.

Όλα τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα για την ελαχιστοποίηση εμφάνισης αλλεργίας, μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα.

Επισκεφθείτε σήμερα το www.castalia-derm.com και αποκτήστε υγιή και όμορφη επιδερμίδα με τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της CASTALIA.

Συνιστώνται από δερματολόγους και διατίθενται στα φαρμακεία.

*Κλινική μελέτη με 56  εθελοντές για 8 εβδομάδες, DERMING, Μιλάνο, Ιταλία, 2008.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας