Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-11-28 10:33:08 +0200 10 αξεσουάρ για το καρότσι του μωρού για τις πιο απολαυστικές βόλτες! Οργανώνοντας το καρότσι του μωρού

Οργανώνοντας το καρότσι του μωρού

Οργανώνοντας το καρότσι του μωρού 470 900
10 αξεσουάρ για το καρότσι του μωρού για τις πιο απολαυστικές βόλτες!

Η βόλτα με το μωρό χρειάζεται σωστή προετοιμασία και καλή οργάνωση. Τα παρακάτω αξεσουάρ είναι έξυπνα, χρήσιμα και θα μας λύσουν τα χέρια!

1. Θήκη για σνακ και παιχνίδια. Η θήκη, εκτός από ιδιαίτερη, είναι και πολύ χρήσιμη. Mπορεί να συνδυάζει το μπωλ για φαγητό αλλά και το παιχνίδι. Βάζουμε μέσα τα μπισκοτάκια ή τα παιχνίδια του μικρού μας και αυτά θα το κρατήσουν απασχολημένο καθ' όλη τη διάρκεια της βόλτας μας.

2. Το μαγικό κάλυμμα. Είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού όπου ο ήλιος καίει και είναι επικίνδυνος για την υγεία του παιδιού μας. Το κάλυμμα προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από τον ήλιο και ταυτόχρονα αφήνει το δροσερό αεράκι να περάσει. Είναι έτσι κατασκευασμένο, ώστε να πιάνει ελάχιστο χώρο διπλωμένο και επίσης είναι αρκετά ελαστικό για να ταιριάζει σε κάθε καρότσι. 

3. Η σούπερ τσάντα. Η ιδανική τσάντα που πρέπει να έχουμε στη βόλτα με το καρότσι θα πρέπει να είναι χρήσιμη τόσο στο μωρό όσο και σε εμάς. Για το λόγο αυτό, η τσάντα θα πρέπει να είναι οργανωμένη. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έχει ειδικές θήκες για τα πράγματα του μωρού, μωρομάντηλα, πιπίλες κτλ αλλά και για τα δικά μας δηλαδή κινητό, κλειδιά, πορτοφόλι! 

4. Mini ψυγειάκι. Ακούς ψυγειάκι και σου έρχεται στο μυαλό καλοκαίρι; Kαι όμως ένα mini ψυγειάκι στο καρότσι θα κρατήσει το νερό του μωρού δροσερό για αρκετή ώρα! 

5. Το καροτσο-ποδήλατο

Με ένα μόνο εξάρτημα μετατρέπουμε το καρότσι του μωρού μας σε καροτσο-ποδήλατο! Το εξάρτημα αυτό είναι το ιδανικό για μία διασκεδαστική βόλτα για όλη την οικογένεια.

 

6. Κρατάμε το καρότσι μαζί

Θέλει και το μεγαλύτερο παιδί να κρατάει το καρότσι του μωρού την ώρα της βόλτας; Με το παραπάνω παιχνίδι, είναι εφικτό!

 

7. Θήκη για το κινητό

Η ιδανική θήκη για να έχουμε πάντα το κινητό μας εύκαιρο την ώρα της βόλτας! Προστατεύεται από τις ζημιές που μπορεί να κάνει το μωρό μας και το έχουμε δεμένο στο καρότσι μας καθ' όλη τη διάρκεια της βόλτας! 

 

8. Γάντζος για παν ενδεχόμενο. Πόσες φορές νιώθουμε ότι τα χέρια μας δεν είναι αρκετά για τα πράγματα θέλουμε να πάρουμε μαζί μας; Ένας γάντζος μπορεί να μας λύσει αυτό το πρόβλημα!

 

9. Αδιάβροχο κάλυμμα. Αν και συνήθως αποφεύγουμε να βγάζουμε το μωρό μας βόλτα όταν βρέχει, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένες . Ένα αδιάβροχο κάλυμμα που μπορεί να εφαρμόζει στο καρότσι, το λίκνο και το πορτ μπεμπέ είναι πάντα χρήσιμο!

 

10. Κλειδαριά ασφαλείας 

Με μια κλειδαριά ασφαλείας ειδική για καρότσι, ξέρουμε ότι όπου και αν αφήσουμε το καρότσι μας, έξω από μία καφετέρια ή στην είσοδο του σπιτιού, θα το βρούμε πάλι στη θέση του! 

Πηγή: today.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας