Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-02-01 13:31:58 +0200 Πώς να πούμε με το παιδί μας ένα γατάκι, ένα μέρος ή μια ανάμνηση; Η λίστα με τα αγαπημένας μας ονόματα από ταινίες της Disney

Η λίστα με τα αγαπημένας μας ονόματα από ταινίες της Disney

Η λίστα με τα αγαπημένας μας ονόματα από ταινίες της Disney 470 900
Πώς να πούμε με το παιδί μας ένα γατάκι, ένα μέρος ή μια ανάμνηση;

Πως να ονομάσουμε στο ζωάκι μας ή ένα αγαπημένο μέρος; Συχνά μας αρέσει να δίνουμε με το παιδί μας πρωτότυπα ονόματα σε πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις. 

Το babble.com εμπνεύστηκε από τις αγαπημένες ταινίες της Disney και μας δίνει ιδέες που εμπνεόνται από τις κλασικές, αγαπημένες μας ταινίες.

 

Η ιστορία του Ταρζάν έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και όλοι θυμόμαστε την γλυκιά μαμά γορίλα που τον μεγάλωσε. Και το όνομα αυτής; Κάλα!

 

Το αξιαγάπητο ποντίκι που ακούει στο όνομα Γκας ξεχώρισε στην Σταχτοπούτα.

 

Ο μικροσκοπικός σεφ Ρατατούι επιδεικνύει τις μαγειρικές του δεξιότητες στην ομώνυμη ταινία. Μία από τις ηρωίδες που ξεχώρισαν ήταν και η σεφ Κολέτ

 

Όλοι ξέρουμε την Λίλο και τον Στιτς. Αυτό όμως που πιθανότατα δε θυμόμαστε είναι το όνομα της μεγαλύτερης αδερφής της Λίλο, της Νάνι που πάντα ήταν στο πλευρό της αδερφής της.

 

Η Ποκαχόντας είναι ένα από τα παιδικά που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές! Πιστός σύμβουλος της όμορφης ινδιάνας, η γιαγιά της, η Ιτιά, ή αλλιώς Γουίλοου.

 

Όταν ακούμε τη λέξη γοργόνα, στο μυαλό μας έρχεται η εικόνα της κοκκινομάλας Άριελ από την ομώνυμη ταινία της Disney. Η Αντέλα, η αδερφή της Άριελ, μπορεί να μη θυσιάζει τα πάντα για να ζήσει στη στεριά, σίγουρα όμως έχει ένα ιδιαίτερο όνομα!

 

Ο Μάιλο είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας Ατλαντίς και οι περιπέτειές του σε συνδυασμό με τον καλό χαρακτήρα του, τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά.

 

Η Φαλίν είναι η φίλη του Μπάμπι. Ένα γλυκό όνομα που ταιριάζει τέλεια σε ένα από τα πιο όμορφα ζώα του ζωικού βασιλείου.

 

Την ιστορία της Πριγκίπισσας και του Βατράχου, την ξέρουμε όλοι. Αυτή που ίσως δε θυμόμαστε είναι τ μάγισσα Όντι η οποία με τα ξόρκια της παίζει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία.

 

Ο Τζάσπερ είναι ένας από τους βοηθούς της Cruella και κύριος εκτελεστής των σχεδίων της!

 

Ότο, ο σκύλος που ξεχώρισε στον Ρομπέν των Δασών.

 

Η  Ραπουνζέλ είναι μία από τις αγαπημένες πριγκίπισσες των κοριτσιών. Πιστός της φίλος είναι το κατοικίδιό της, ο χαμαιλέοντας Πασκάλ.

 

Λατρεμένο παιδικό όλων των εποχών είναι Οι Αριστόγατες. Μία από τις πάπιες που εμφανίστηκαν στην ταινία είναι και η Αμέλια.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας