Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-04-14 11:49:46 +0300 Τα ονόματα που έδωσαν στα παιδιά τους έχουν κάτι κοινό. Μαντεύετε ποιο είναι αυτό; Όνομα με... ιστορία

Όνομα με... ιστορία

Όνομα με... ιστορία 470 900
Τα ονόματα που έδωσαν στα παιδιά τους έχουν κάτι κοινό. Μαντεύετε ποιο είναι αυτό;

Η Jennifer και ο Jesse Nielsen σε λίγους μήνες θα γίνουν για τέταρτη φορά γονείς! Αυτό το ζευγάρι χωρίς να το επιδιώξει κατάφερε κάτι πρωτότυπο και χιουμοριστικό. Και τα τρία ονόματα που έδωσαν στα παιδιά τους είναι ονόματα προέδρων της Αμερικής!

Η αρχή έγινε με τη γέννηση του γιου τους. Όταν ήρθε η ώρα να διαλέξουν όνομα για το μωρό τους, αυτόματα σκέφτηκαν το Grant χωρίς να το συνδέσουν με τον πρόεδρο Ulysses S. Grant. Αν το μωρό τους ήταν κορίτσι, το εφεδρικό όνομα ήταν Madison, καθώς οι δύο πήγαν στο Madison University και ήταν ένα όνομα που τους άρεσε πολύ.

Όταν ένα χρόνο μετά η Jennifer ήταν και πάλι έγκυος, αυτή τη φορά σε κοριτσάκι, η επιλογή ονόματος ήταν πολύ εύκολη. Η κόρη τους ονομάστηκε Madison και συμτωματικά και το δεύτερο παιδί τους είχε όνομα προέδρου (James Madison)! 

Όταν το τρίτο ήταν καθ'οδόν, φίλοι και συγγενείς είχαν παρατηρήσει πια το κοινό στοιχείο των ονομάτων και παρακίνησαν το ζευγάρι να διαλέξει όνομα προέδρου και για το τρίτο παιδί! Αν και στον Jesse άρεσε το Scarlet , τελικά διάλεξαν και για τη δεύτερη κόρη τους το όνομα McKinley εμπνευσμένο από τον πρόεδρο William McKinley

Η Jennifer και ο Jesse δεν είχαν σκοπό να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, σήμερα όμως ένα ακόμα μωρό όμως είναι καθ' οδόν! Φυσικά το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στο όνομα που διαλέξουν και αν και αυτό θα είναι όνομα με... ιστορία. Τα επικρατέστερα είναι το Reagan, το Kennedy, το Pierce και το Monroe. Μάλιστα, το today.com που δημοσίευσε την ιστορία του ζευγαριού, παρακίνησε τους αναγνώστες να ψηφίσουν για να βοηθήσουν το ζευγάρι να αποφασίσει! 

Η Jennifer και ο Jesse εργάζονται και οι δύο σαν κυβερνητικοί υπάλληλοι, μένουν μόλις ένα μίλι έξω από την Washington, D.C και τα παιδιά τους έχουν επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο ουκ ολίγες φορές! 

Πηγή: today.com
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας