Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-16 11:05:04 +0300 Ήδη έχουν γεννηθεί 600 μωρά από από ωάρια και σπέρμα που δίνουν διάφοροι «ωραίοι» και «ωραίες» στο site beautifulpeople.com. Όμορφα μωρά από... chat

Όμορφα μωρά από... chat

Όμορφα μωρά από... chat 470 900
Ήδη έχουν γεννηθεί 600 μωρά από από ωάρια και σπέρμα που δίνουν διάφοροι «ωραίοι» και «ωραίες» στο site beautifulpeople.com.

Το beautifulpeople.com απαγορεύει σε άτομα που είναι άσχημα ή παχύσαρκα να ενταχθούν στην ομάδα του. Το κριτήριο για να γίνει κάποιος μέλος δεν είναι άλλο από την ομορφιά. Από το 2002 μέχρι και σήμερα το site έχει 600.000 εγγεγραμμένα μέλη από 190 χώρες. Πρόσφατα δε, άνοιξε την τράπεζα DΝΑ για «ωραία μωρά» προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων. «Η αρχική μας σκέψη ήταν να περιοριστεί η χρήση της υπηρεσίας μόνο στα όμορφα μέλη της ιστοσελίδας μας. Σκεφτήκαμε όμως ότι τελικά ακόμη και οι άσχημοι θα ήθελαν να φέρουν όμορφα παιδιά στον κόσμο και ότι δεν μπορούμε να είμαστε εγωιστές με τα ωραία γονίδιά μας» υποστηρίζει ο ιδρυτής του Βeautiful Ρeople, Ρόμπερτ Χίντζε, ο οποίος επιμένει ότι δεν υπάρχει τίποτε ρατσιστικό πίσω από τη νέα αυτή πρωτοβουλία. Η υπηρεσία είναι βασισμένη γύρω από ένα φόρουμ όπου οι χρήστες εγγράφονται και τα μέλη ανταλλάσσουν απόψεις για το πώς θα ήθελαν να μοιάζουν τα παιδιά τους. Ενας αριθμός μελών που έχουν ήδη εγγραφεί στο φόρουμ είναι παντρεμένοι ή βρίσκονται σε μια σχέση, αλλά για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά χρειάζονται έναν εξωτερικό δότη σπέρματος ή ωαρίων για να κάνουν παιδιά. «Φανταστείτε έναν κόσμο όπου οι μελλοντικοί γονείς ξεφυλλίζουν ενθουσιασμένοι έναν κατάλογο γενετικών χαρακτηριστικών και επιλέγουν τα κατάλληλα του αγέννητου ακόμη παιδιού τους. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές, από την εμφάνιση και το χρώμα των ματιών και του δέρματος μέχρι το φύλο, το σωματότυπο, τις νοητικές και τις αθλητικές του επιδόσεις. Δεν ακούγεται σαν όνειρο;» λέει για τη νέα υπηρεσία του Βeautiful Ρeople.

Πηγή: www.tovima.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας