Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 15:12:44 +0300 Η εγγενής τάση μας για αναζήτηση και ουσιαστική επικοινωνία βρίσκει γόνιμο έδαφος στις Ομάδες Ανάπτυξης και Υποστήριξης. Ομάδες υποστήριξης/ανάπτυξης

Ομάδες υποστήριξης/ανάπτυξης

Ομάδες υποστήριξης/ανάπτυξης 470 900
Η εγγενής τάση μας για αναζήτηση και ουσιαστική επικοινωνία βρίσκει γόνιμο έδαφος στις Ομάδες Ανάπτυξης και Υποστήριξης.

Οι ομάδες αποτελούν χώρο διερεύνησης των αντιλήψεων και των συναισθημάτων μας. Μέσα σε ένα μη-επικριτκό, μη-αξιολογητικό περιβάλλον, διευκολύνεται η επαφή με τον εαυτό μας και τους άλλους.
Γιατί να επιλέξω την Ομάδα;
•    Το χαμηλότερο-σε σχέση με την ατομική υποστήριξη-κόστος συμμετοχής, καθιστά την επιλογή της ομάδας προσιτή, δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συγκυριών της εποχής.
•    Η αλληλεπίδραση και η συνύπαρξη με άλλα πρόσωπα, ενισχύουν βιωματικά την προσωπική ωρίμανση.
•    Η ίδια η σχέση με τα άλλα πρόσωπα της ομάδας, μέσα σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης, ενθαρρύνει τον επαναπροσδιορισμό συμπεριφορών και στάσεων.
•    Η ομαδική διαδικασία συμβάλλει στην αναγνώριση ζητημάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα μας, διευκολύνοντας μας έτσι, ώστε να την βιώσουμε πληρέστερα και ικανοποιητικότερα.
-Η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει ως πυλώνας υποστήριξης- σε ζητήματα της καθημερινής ζωής όπως: προσωπικές/διαπροσωπικές σχέσεις, τραυματικά ή έντονα γεγονότα που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις, χαμηλή αυτοεκτίμηση, ή σε συναισθήματα δυσφορίας, αδυναμίας και ανεπάρκειας.
Είμαι μοναδικός αλλά όχι μόνος, είμαι διαφορετικός και αποδεκτός ακριβώς γι’αυτό!

Νέες Ομάδες ξεκινούν σύντομα. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε μαζί μας : psychologygr@gmail.com  T. 2130 41 42 97 K. 6978 870 701.
Σημείωση: Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη βάση, στην περιοχή των Αμπελοκήπων (πλησίον σταθμού μετρό).

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας