Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 15:58:24 +0300 Η ομάδα απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να συμμετάσχει με το δικό του τρόπο και στόχο, σε μια ‘διαδικασία’ αναζήτησης, ενδοσκόπησης και συνύπαρξης. Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης

Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης

Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης 470 900
Η ομάδα απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να συμμετάσχει με το δικό του τρόπο και στόχο, σε μια ‘διαδικασία’ αναζήτησης,  ενδοσκόπησης και συνύπαρξης.
Η ομαδική διαδικασία αποτελεί γόνιμο έδαφος για ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των μελών, για επεξεργασία σκέψεων, συναισθημάτων, βιωμάτων , για ‘αλλαγή’.
Κεντρικό για την ομάδα, είναι το διευκολυντικό για την αυτοπαρατήρηση και την αυτοεπίγνωση  ‘κλίμα’, το οποίο στηρίζεται σε αρχές σεβασμού στη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα του ‘προσώπου’, της ελεύθερης έκφρασης και της εμπιστοσύνης. Η σταδιακή προώθηση και εξέλιξη ενός τέτοιου ανάμεσα μας ευνοϊκού κλίματος για την έκφραση και το ξεδίπλωμα των πτυχών μας –σε διανοητικό, ψυχολογικό και  πνευματικό επίπεδο- καθιστά την ομάδα ένα πολύτιμο εργαλείο και το ‘χώρο’ της, ένα αληθινά ανθρώπινο πεδίο συνάντησης, απ’ όπου κανείς αντλεί βιωματικά σημαντική γνώση για τον ‘εαυτό’ αλλά και για τον ‘άλλο’. Έναν κοινό και ταυτόχρονα ιδιωτικό και ασφαλή ‘χώρο’ κατανόησης και καλλιέργειας συναισθημάτων, δεξιοτήτων, σχέσεων, μια πηγή στήριξης και ενδυνάμωσης, ένα χώρο προσωπικής ανάπτυξης!

Προϋποθέσεις, διάρκεια και κόστος  

•    Προσωπική συνέντευξη με τους διευκολυντές/συντονιστές της ομάδας. Η πρώτη αυτή επαφή είναι μη-δεσμευτική και εκεί παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με την ομάδα και τη λειτουργία της σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.
•    Η διάρκεια ενός κύκλου της ομάδας προσωπικής ανάπτυξης είναι 6 μήνες από την ημ/νια έναρξης των συναντήσεων.
•    Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες και η διάρκεια της κάθε συνάντησης είναι 1 ½ με 2 ώρες (μέρα/ώρα συνάντησης ορίζεται κατόπιν συνεννόησης ώστε να εξυπηρετείται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε μέλος).
•    Το κόστος συμμετοχής κυμαίνεται από 80-100 ευρώ / μήνα (κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιούνται 4 συναντήσεις).
•    Ο αριθμός των μελών είναι από 6-10 άτομα.

Πληροφορίες/ Επικοινωνία     
Αργυρόπουλος Αναστάσιος MSc. Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής
Μακεδόνων 8 Πλ. Μαβίλη. Τ. 2130 41 42 97 Κ. 6978 870 701. Email: psychologygr@gmail.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας