Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-03-31 17:32:36 +0300 Οι 10 καλύτερες παιδικές σειρές του Netflix Οι 10 καλύτερες παιδικές σειρές του Netflix

Οι 10 καλύτερες παιδικές σειρές του Netflix

Οι 10 καλύτερες παιδικές σειρές του Netflix 470 900
Τώρα που μένουμε σπίτι είναι η τέλεια ευκαιρία για να δούμε παιδικές σειρές με τα παιδιά μας!

Επειδή όμως ζούμε στην εποχή του Netflix, εμείς μαζέψαμε τις 10 καλύτερες παιδικές σειρές που μπορείς να βρεις στην online πλατφόρμα περιεχομένου. Φτιάχνουμε λοιπόν τα απαραίτητα popcorn και ξεκινάμε...

1. Ρώτησε τα StoryBot

 

 

Πέντε φιλοπερίεργα πλασματάκια δίνουν απαντήσεις στις σημαντικότερες ερωτήσεις των παιδιών, όπως πώς έρχεται η νύχτα και γιατί πρέπει να πλένουμε τα δόντια μας. Για όλες αυτές τις φορές που δεν ξέρετε πως να απαντήσετε στην ερώτηση «Μαμά, γιατί;».

2. Τα Σούπερ Τερατάκια

 

 

Νήπια που έχουν γονείς τα διασημότερα τέρατα του κόσμου, προσπαθούν να τελειοποιήσουν τις ειδικές τους δυνάμεις, ενώ προετοιμάζονται για το νηπιαγωγείο.

3. Μικρό μου Πόνυ: Η Φιλία είναι Μαγική

 

 

Αφήστε τα παιδιά να ταξιδέψουν στη μαγική χώρα της Equestria, όπου η μονόκερος Τουαιλαϊτ Σπαρκλ και οι φίλοι της ζουν περιπέτειες και μαθαίνουν χρήσιμα πράγματα για τη φιλία, και εσείς ταξιδέψτε στη παιδική σας ηλικία.

4. Αρχηγός από Κούνια: Ο Αρχιμπόμπιρας Επιστρέφει

 

 

Ο αρχιμπόμπιρας φέρνει τον μεγάλο του αδερφό, τον Τιμ, στο γραφείο και του μαθαίνει πως γίνονται οι δουλειές. Μια σειρά κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στη γνωστή ταινία.

5. Πέππα το Γουρουνάκι

 

 

Ακολουθήστε τη θαραλλέα γουρουνίτσα Πέππα με την οικογένεια και τους φίλους της σε καθημερινές περιπέτειες που αποδεικνύουν ότι η γνώση και το γέλιο βρίσκονται παντού.

6. Colorforms: Αυτοκόλλητοι με τον Τσάρλι

 

 

Ο Τσάρλι δημιουργεί διασκεδαστικές ιστορίες με διάφορα σχήματα και θέλει τη βοήθεια σας! Ακολουθήστε τον σε περιπέτειες στο διάστημα, στην Άγρια Δύση, αλλά και στο σπίτι.

7. Το Μαγικό Σχολικό στο Δρόμο Ξανά

 

 

Η Φιόνα, μικρή αδερφή της κας Φριζλ, αναλαμβάνει τα ηνία στο Δημοτικό Γουόκερβιλ, οδηγώντας τα παιδιά σε ξέφρενες περιπέτειες, γεμάτες επιστημονικές γνώσεις.

8. Ήρωες με Πυτζάμες

 

 

Τρία εξάχρονα παιδιά ζουν μια φυσιολογική ζωή το πρωί. Το βράδυ όμως γίνονται οι Ήρωες με Πυτζάμες και μάχονται το έγκλημα.

9. Brainchild (7+)

 

 

Από τα μικρόβια και τα συναισθήματα μέχρι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επιστήμη του κόσμου σου δίνεται με τρόπο εύπεπτο κι ευχάριστο.

10. Project Mc2 (7+)

 

 

Η έφηβη κατάσκοπος Μακέιλα ενώνει δυνάμεις με τρία άλλα πανέξυπνα κορίτσια και ως μυστικοί πράκτορες σώζουν την κατάσταση με την επιστήμη και την τεχνολογία.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας