Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-08-01 11:35:25 +0300 Μετά τις μαμάδες του facebook και της παιδικής χαράς, ώρα να γνωρίσουμε τις μαμάδες της πισίνας. Οι τύποι των μαμάδων που θα γνωρίσεις στην πισίνα

Οι τύποι των μαμάδων που θα γνωρίσεις στην πισίνα

Οι τύποι των μαμάδων  που θα γνωρίσεις στην πισίνα 470 900
Μετά τις μαμάδες του facebook και της παιδικής χαράς, ώρα να γνωρίσουμε τις μαμάδες της πισίνας.

Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια βουτιά στην πισίνα το καλοκαίρι.

Ναυαγοσώστες, φουσκωτά και παιδιά που κάνουν μπόμπες είναι μερικές από τις πιο συνήθεις εικόνες σε μια επίσκεψή σου στην πισίνα. Αν δε κοιτάξεις πιο προσεκτικά θα δεις και τις μαμάδες της πισίνας. 

Μετά τις μαμάδες του facebook και της παιδικής χαράς, ώρα να γνωρίσουμε τις μαμάδες της πισίνας.

H προβληματισμένη μαμά
Όση ώρα κυνηγά το μωρό γύρω από την πισίνα για να μην πέσει μέσα ... διερωτάται αν τελικά αυτή η επίσκεψη αυτή στην πισίνα ήταν η σωστή επιλογή. Καθώς το μωρό πλατσουρίζει στην πισίνα και κατευθύνεται εκεί που δεν πατώνει η μαμά ... η σωτήρια λέμβος δεν είναι άλλη από το μαγιώ της μαμάς! Και ξαφνινά η συγκλονισμένη μαμά βρίσκεται να κολυμπά, τόπλες στη μέση της πισίνας. 

Η μαμά πρότυπο
Απολαμβάνει το κρύο τσάι της κάτω από την ομπρέλα ενώ το βλέμμα της ίσα που φαίνεται πίσω από τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της και την καπελαδούρα της. Διαβάζει το βιβλίο της ήσυχα ήσυχα και που και που παρακολουθεί τα παιδιά της που παίζουν στην πισίνα. Τα παιδιά έχουν παρακολουθήσει μαθήματα κολύμβησης όλο το χειμώνα αλλά η μαμά είναι σίγουρη και ήρεμη πως αν συμβεί κάτι θα δράσει αμέσως και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεται προκαταβολικά. 

Η καλά προετοιμασμένη μαμά
Είναι η καλά εφοδιασμένη μαμά της πισίνας. Θα την αναγνωρίσεις γιατί μια καρεκλά είναι μόνο για τα πράγματά της. Κάθε τι που έχει μαζί της είναι στη θέση του μετά από σοβαρή σκέψη. Έχει το κάθε τι από δύο φορές σε περίπτωση που κάτι συμβεί. Δύο μαγιώ - δύο πετσέτες - δύο μπρατσάκια κτλ. Ενώ πχ σου έσπασε το νύχι και θες λίμα ... είναι σίγουρο πως θα υπάρχει στο βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών της. 

Η μαμά ναυαγοσώστης
Μην περιμένεις να φοράει το ολόσωμο κόκκινο μαγιώ της Πάμελα Άντερσον. Εν τούτοις θα την αναγνωρίσεις διότι στέκεται άγρυπνος φρουρός στην άκρη της πισίνας. Δεν ενοχλεί τα παιδιά που παίζουν ούτε και παρεμβαίνει στα παιχνίδια τους. Είναι όμως έτοιμη να βουτήξει να δώσει τις πρώτες βοήθειες εαν αυτές χρειαστούν. 

Η μαμά προστασία
Περιφέρεται γύρω γύρω από την πισίνα κρατώντας το αντηλιακό στο χέρι. Εκτός του ανανεώνει το δικό της αντηλιακό κάθε πέντε λεπτά, φωνάζει το παιδί κάθε λίγο και λιγάκι για να του βάλει αντηλιακό. Αν ακόμη ψάχνεις τη μαμά προστασία, δες δίπλα από το άσπρο παιδάκι! Όχι δεν είναι ο κάσπερ που κάνει διακοπές αλλά ένα παιδάκι γεμάτο αντηλιακό! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας