Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-10-12 16:17:39 +0300 Και όμως οι μέλλουσες μαμάδες έχουν σούπερ δυνάμεις Οι σούπερ-έγκυες

Οι σούπερ-έγκυες

Οι σούπερ-έγκυες 470 900
Η εγκυμοσύνη μετατρέπει τη γυναίκα σε σούπερ ήρωα και όχι για τους λόγους που πιστεύουν οι περισσότεροι.

Φυσικά και το να φέρει μια γυναίκα ένα μωρό στον κόσμο είναι ένα θαύμα από μόνο του αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι μέλλουσες μαμάδες αναπτύσσουν σούπερ ... δυνάμεις!

Ναι σαν τους σούπερ ήρωες των παιδικών μας χρόνων. 

Όσφρηση
Το πιο δυνατό σημείο μιας εγκύου είναι η μύτη της.  Η όσφρησή της λειτουργεί τόσο δυνατά που μπορεί να καταλάβει ποιος μπαίνει μέσα στο σπίτι ή ποιος ήταν μέσα στο ασανσερ πριν από αυτή.  Η όσφρηση γίνεται ευαίσθητη και όλα αρχίζουν να μυρίζουν πιο έντονα αλλά και διαφορετικά. Για το λόγο αυτό μην παραξενευτείτε αν ξαφνικά το αγαπημένο σας φαγητό δεν θέλετε ούτε να το μυρίσετε! 

 

Συναισθήματα
Αν ήταν σούπερ ήρωας η έγκυος θα μπορούσε να παίξει με τα συναισθήματά της ανά πάσα στιγμή ήθελε. Μπορεί να είναι χαρούμενη και σε ένα λεπτό να λυπηθεί ή να θυμώσει. Εκεί που κλαίει μπορεί να αρχίσει να γελά. Το ότι μπορεί να αλλάζει τα συναισθήματα της σαν τα πουκάμισα δεν πάει να πει πως μπορεί και να το "ρυθμίσει". Για το λόγο αυτό θα πρέπει όσοι βρίσκονται δίπλα από μια έγκυο να έχουν πάντα μια μεγάλη αγκαλιά να της προσφέρουν! Είτε γελά ... είτε κλαίει. Άλλωστε όπως έχουμε πει οι μεταπτώσεις τις εγκύου οφείλονται κατά κύριο λόγο στις ορμόνες.

 

Ενέργεια
Υπνηλία και κούραση είναι τα πρώτα χαρακτηριστικά του πρώτο τριμήνου. Κοιμάσαι όπου βρίσκεις ευκαιρία! Ακόμη και για πέντε λεπτά, ίσα ίσα να ξεκουράσεις τα μάτια σου! Φυσικά και φταίνει οι ορμόνες! Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πως πρόκειται για μια προετοιμασία.  Αποθέματα ύπνου για το δεύτερο τρίμηνο που πλησιάζει και ως δια μαγείας η ενέργεία μας θα εκτοξευτεί!  Απίστευτο και όμως αληθινό! 

 

Η ομορφιά ενός μοντέλου 
Δεν είναι μύθος πως οι εγκυμονούσες … λάμπουν! Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν πως η ομορφιά που εκπέμπει η έγκυος πηγάζει από τη χαρά και τον ενθουσιασμό της, εν τούτοις η αλήθεια κρύβεται αλλού! Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το ποσό του αίματος αυξάνεται με αποτέλεσμα τα ροδαλά μας μάγουλα να μας κάνουν … να λάμπουμε! 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας