Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-10-06 12:09:53 +0300 Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Από σήμερα "πετάνε" στη μεγάλη οθόνη. Οι πελαργοί

Οι πελαργοί

Οι πελαργοί 470 900
Πρεμιέρα σήμερα για την ταινία κινουμένων σχεδίων "Οι πελαργοί".

Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν.

Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό - κοριτσάκι.

Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελάς- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

Στην μεταγλωτισμένη version της ταινίας, τις φωνές τους δανείζουν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, στον ρόλο του Τζούνιορ και η Λίλα Μπακλέση, στο ρόλο της Τουλίπας.

 

 

Δείτε σε ποιες αίθουσες παίζεται

Πηγή: athinorama.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας