Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2018-06-12 14:44:11 +0300 Είσαι μπαμπάς και έχεις κάθε λόγο να το γιορτάζεις! Πόσο μάλλον τώρα που έρχεται και η μέρα σου! Το Hard Rock Café ετοιμάζει μια ξεχωριστή μέρα για μπαμπάδες που… ροκάρουν! Οι μπαμπάδες… ροκάρουν για την Ημέρα του Πατέρα στο Hard Rock Café!

Οι μπαμπάδες… ροκάρουν για την Ημέρα του Πατέρα στο Hard Rock Café!

Οι μπαμπάδες… ροκάρουν για την Ημέρα του Πατέρα στο Hard Rock Café! 470 900
Είσαι μπαμπάς και έχεις κάθε λόγο να το γιορτάζεις! Πόσο μάλλον τώρα που έρχεται και η μέρα σου! Το Hard Rock Café ετοιμάζει μια ξεχωριστή μέρα για μπαμπάδες που… ροκάρουν!

Το Hard Rock Cafe Athens τιμά τη Γιορτή του Πατέρα και προσκαλεί τους μπαμπάδες να έρθουν στο Cafe και να περάσουν πολύτιμο και διασκεδαστικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Η Κυριακή 17 Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες! Ετοιμαστείτε για μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους αλλά και στιγμές χαλάρωσης για τους μπαμπάδες, την ώρα που τα παιδιά θα ετοιμάζουν για εκείνους όμορφες εκπλήξεις!

Το Hard Rock Café γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να κάνουν εντυπωσιακές χειροτεχνίες με την παιδαγωγό του Hard Rock Cafe Athens. Οι μπαμπάδες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ ή το μεσημεριανό τους στον ιδιαίτερο χώρο του Cafe στον 1ο όροφο. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν μια βαρελίσια μπίρα Fix με την παραγγελία κάθε γεύματος.

Η συμμετοχή των παιδιών στις εορταστικές δράσεις της ημέρας, καθώς και το παιδικό γεύμα ανέρχονται στην τιμή των 10€/ παιδί, ενώ οι ενήλικες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ελεύθερα από τον κατάλογο ό, τι θέλουν.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια μέρα γεμάτη φαγητό, παιχνίδι, διασκέδαση και αγάπη! Ας ευχηθούμε σε όλους να έχουν μια χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα!

Που: Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52 , Μοναστηράκι
Πότε: Κυριακή 17 Ιουνίου, 12:30 μ.μ. – 4:30 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Δραστηριότητες στον Υμηττό για όλη την οικογένεια!
Ανοίγουν οι πρώτες σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές στην Αθήνα

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας