Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-27 12:12:15 +0300 "Έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" ... και μετά; Οι μαμάδες της Disney

Οι μαμάδες της Disney

Οι μαμάδες της Disney 470 900
"Έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" ... και μετά;

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί τι έγινε στην ζωή των αγαπημένων μας ηρώων. Τι έγινε τελικά στο τέλος του παραμυθιού; Τι κρύβεται πίσω από τη φράση "έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα;".

Αυτή την απορία φαίνεται να είχε και η Kristen. Η Kristen Reeves ζει με τον άντρα της και το μωρό της στην πολιτεία της Γιούτα. Στον ελεύθερο χρόνο της σχεδιάζει και μοιράζεται τα σκίτσα της στο kristenkreeves.wordpress.com.  Εκεί ανέβασε και τις αγαπημένες μας πριγκίπισσες της Disney σε ένα ρόλο που δεν έχουμε μάθει. ... Στο ρόλο της μαμάς! 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος καλλιτέχνης προσπαθεί να μας δείξει με το δικό του τρόπο ... τι έγινε μετά το τέλος του παραμυθιού

Χάρη στις δημιουργίες του Isaiah Stephens, μπορούμε να μεταφερθούμε στις οικογένειες των αγαπημένων μας ηρωίδων της Disney, την περίοδο της εγκυμοσύνης και στις πρώτες στιγμές με τα μωρά τους. Οι ηρωίδες της Disney εγκυμονούν και κρατούν αγκαλιά τα μωρά τους!

 

Disney Πριγκίπισσες Αλλαγή Χρώματος Στο Νερό -3 Σχέδια.

Aποκτήστε τες εδώ με 17,99 €.

Ετοιμαστείτε για τις πιο απίθανες αλλαγές χρώματος! Γεμίστε με νερό το παιχνίδι που περιλαμβάνεται και πιέστε το για να αλλάξει χρώμα το πάνω μέρος της κούκλας ή η ουρά της Άριελ. Ψεκάστε την ανταύγεια στα μαλλιά της κούκλας και δείτε την και αυτή να αλλάζει χρώμα. Καθώς τα μαλλιά στεγνώνουν, θα επανέλθουν στο αρχικό τους χρώμα ώστε τα κορίτσια να μπορούν να παίζουν ξανά και ξανά! 

Φέτος το καλοκαίρι πάμε διακοπές με τις πριγκίπισσες της Disney

   

Bestway Princess Μπρατσάκια. 1,99 €             Bestway Princess Φουσκωτή Βάρκα. 5,99 €

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας