Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-06-25 14:25:07 +0300 Οι μαθητές του Πειραματικού Λυκείου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό JA Europe Company of the Year Competition 2021, οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στη Λιθουανία. Οι μαθητές δημιουργούν την «έξυπνη» βρύση Flow On

Οι μαθητές δημιουργούν την «έξυπνη» βρύση Flow On

Οι μαθητές δημιουργούν την «έξυπνη» βρύση Flow On 470 900
Οι μαθητές του Πειραματικού Λυκείου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό JA Europe Company of the Year Competition 2021, οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στη Λιθουανία.

 

Κάθε πρόβλημα έχει και μία λύση, και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι μαθητές του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η σπατάλη του νερού αλλά και η μετάδοση μικροβίων αποτελούν δύο επίκαιρα προβλήματα και οι μαθητές δημιούργησαν μία βρύση που λειτουργεί ανέπαφα και την παρουσίασαν στον πανελλαδικό διαγωνισμό Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021 του Junior Achievement Greece.

 

Οι μαθητές του Πειραματικού Λυκείου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό JA Europe Company of the Year Competition 2021, οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στη Λιθουανία και θα συμμετέχουν 40 ευρωπαϊκές χώρες.

 

Το εξάρτημα που δημιούργησαν, εφαρμόζει εύκολα στις ήδη υπάρχουσες βρύσες εξωτερικών χώρων και τις μετατρέπει σε «έξυπνες» που ανοιγοκλείνουν ανέπαφα και αυτόματα. Πάρκα, σχολεία, παιδικές χαρές και δημόσια κτίρια μπορούν να επωφεληθούν από το εξάρτημα Flow on, εξοικονομώντας νερό και περιορίζοντας τη μετάδοση μικροβίων.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας