Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 13:22:03 +0200 Σωστή φροντίδα για τα δόντια από την αρχή, φυσικά με τη Weleda σε συνεργασία με οδοντιάτρους Οδοντόκρεμα για παιδιά Weleda

Οδοντόκρεμα για παιδιά Weleda

Οδοντόκρεμα για παιδιά Weleda 470 900
Σωστή φροντίδα για τα δόντια από την αρχή, φυσικά με τη Weleda σε συνεργασία με οδοντιάτρους
Υγιές σώμα
Η οδοντόκρεμα για παιδιά της Weleda περιέχει μόνο ήπια συστατικά, φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα παιδιά λατρεύουν το φωτεινό πορτοκαλί χρώμα της οδοντόκρεμας, ενώ η φρέσκια γεύση δυόσμου τα ενθουσιάζει!

Υγιή ούλα
Το δραστικό εκχύλισμα από καλέντουλα προστατεύει από επώδυνους ερεθισμούς των ούλων και διατηρεί υγιές το στοματάκι του παιδιού. Τα αιθέρια έλαια υποστηρίζουν την καλή κυκλοφορία του αίματος, που ενεργοποιείται από το βούρτσισμα των δοντιών.

Υγιή δόντια
Τα ήπια καθαριστικά συστατικά προσφέρουν απαλό μα βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό. Η πλάκα αφαιρείται, δίχως να προσβάλλεται το σμάλτο των δοντιών.

Σημαντικό: Η οδοντόκρεμα για παιδιά της Weleda δεν περιέχει φθόριο, προστατεύοντας τα παιδιά σας από υψηλή και ανεξέλεγκτη λήψη φθορίου. Το φθόριο είναι σημαντικό. Συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο σας για την ποσότητα που συνιστάται να λαμβάνει το παιδί σας.

Ο μάγος ΒΟΥΡΤΣΙΝΙ τραγουδά…
«βούρτσισε καθημερινά
τα δοντάκια τα μικρά,
όποιος έχει δόντια καθαρά
δε σταματά να χαμογελά!


www.weleda.gr

www.facebook.com/Weleda.Greece

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας