Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-12 09:32:51 +0300 Ετοιμάζεστε για διακοπές; Τι δεν πρέπει να λείψει από τη βαλίτσα σας! Η λίστα διακοπών της μαμάς

Η λίστα διακοπών της μαμάς

Η λίστα διακοπών της μαμάς 470 900
Ετοιμάζεστε για διακοπές; Τι δεν πρέπει να λείψει από τη βαλίτσα σας!

Οι διακοπές με παιδιά είναι μία δύσκολη αποστολή για αυτό και πρέπει να είμαστε 100% προετοιμασμένοι! Τι δεν πρέπει να λείψει από τις αποσκευές μας;

1. Νάιλον σακουλάκια
Και όμως! Τα νάιλον σακουλάκια δεν είναι χρήσιμα μόνο για τα τρόφιμα. Έχετε πάντα μερικά στην τσάντα σας και θα σας λύσουν τα χέρια για τα βρεγμένα μαγιώ, τις λερωμένες πάνες και όχι μόνο.

2. Λεπτή κουβερτούλα
Αν και καλοκαίρι, μία λεπτή κουβερούλα είναι πάντα χρήσιμη όχι μόνο για τις βραδιές με ψύχρα αλλά και για μαξιλάρι! Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά μπορούν να κοιμηθούν ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε!

3. Παιχνίδια για το αμάξι
Ιδιαίτερα αν το αυτοκίνητο είναι το βασικό μας μέσο τη διάρκεια των διακοπών, είναι βασικό να έχουμε πάντα μαζί μας παιχνίδια, μουσική, παραμύθια και ό,τι άλλο αρέσει στο παιδί μας για να το κρατάμε απασχολημένο. Ας μην αφήσουμε το χρόνο στο μεταφορικό μέσο να πάει χαμένος!

4. Καλαθάκι αχρήστων
Τοποθετούμε στο αμάξι ανάμεσα στη θέση του οδηγού και του συνοδηγού, ένα καλαθάκι για τα σκουπίδια. Δε φαντάζεστε πόσο χρήσιμο είναι!

5. Αντηλιακά - ναι, ναι, ένα δεν είναι ποτέ αρκετό!
Το αντηλιακό είναι το πλέον πολύτιμο αντικείμενο του καλοκαιριού και πρέπει να το έχουμε μαζί μας πάντα και παντού.  Βάλτε ένα μπουκαλάκι αντηλιακού σε κάθε τσάντα για να μην ξεμείνετε ποτέ.

6. Mini ψυγειάκι
Ένα ψυγειάκι γεμάτο με παγωμένο νερό και δροσερά φρούτα είναι ό,τι πρέπει μετά από τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στην παραλία. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε το ιδανικό μέγεθος για εσάς.

7. Extra αλλαξιές με ρούχα
Σίγουρα θα χρειαστούν, όχι μόνο για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς!

8. Θαλάσσιος εξοπλισμός
Η ασφάλεια στη θάλασσα είναι πολύ σημαντική και για αυτό δεν ξεχνάμε τον απαραίτητο εξοπλισμο, μπρατσάκια, σωσίβια, σανίδες κτλ

9. Φαρμακείο
Για παν ενδεχόμενο, από τη βαλίτσα μας δεν πρέπει να λείπει ένα μικρό φαρμακείο με τα απολύτως απαραίτητα.

Πηγή: today.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας