Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 11:43:02 +0300 Γνωρίστε τι περιέχει το αντηλιακό σας και προστατέψτε το δέρμα σας. Οδηγός αντηλιακής προστασίας

Οδηγός αντηλιακής προστασίας

Οδηγός αντηλιακής προστασίας 470 900
Γνωρίστε τι περιέχει το αντηλιακό σας και προστατέψτε το δέρμα σας.

Τα αντηλιακά περιέχουν φυσικά ή χημικά φίλτρα που μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε λιγότερο επικίνδυνη. Είναι αποτελεσματικά εφόσον γίνεται σωστή επιλογή και χρήση τους, με επάλειψη μεγάλης ποσότητας και συχνές επαναλήψεις. Ωστόσο, δεν αποτρέπουν το έγκαυμα όσο υψηλό δείκτη κι αν έχουν σε περίπτωση πολύωρης έκθεσης

Καλό θα είναι να προτιμάμε τα αντηλιακά προϊόντα εκείνα που αναφέρουν σαφώς ότι διαθέτουν φίλτρα προστασίας και για την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία A (UVA), η οποία σχετίζεται με τον καρκίνο του δέρματος. Αυτά είναι κυρίως τα νεότερα αντηλιακά, ενώ έως τώρα τα περισσότερα προστάτευαν κυρίως από την υπεριώδη ακτινοβολία Β (UVB) που προκαλεί τα ηλιακά εγκαύματα.

Όλα τα προϊόντα Helioderm περιέχουν το συστατικό Helioguard 365, το οποίο προστατεύει από τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση, δράση που ενισχύεται από τη Vitamin E κατά των ελευθέρων ριζών. Επίσης, περιέχουν το αντιερεθιστικό συστατικό TanActine που, σε συνδυασμό με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, ενισχύει τον αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας.

ΦΙΛΤΡΟ TINOSORB™ M® & S®Το Tinosorb™ M® & S® είναι ένα φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων που παρέχει πολύ ψηλή προστασία από τη UVΒ και UVΑ ηλιακή ακτινοβολία, χάρη στην τριπλή του δράση - απορρόφηση, διάχυση και αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΦΙΛΤΡΑ Το Οξείδιο του Ψευδαργύρου και το Διοξείδιο του Τιτανίου είναι 100% φυσικά ορυκτά φίλτρα που εμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία να φθάσει στην επιδερμίδα μέσω αντανάκλασης και διασποράς.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας