Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-27 15:07:51 +0300 GLOV on-the-go: Καθαρισμός και αναζωογόνηση με το …γάντι! Ντεμακιγιάζ μόνο με νερό

Ντεμακιγιάζ μόνο με νερό

Ντεμακιγιάζ μόνο με νερό 470 900
GLOV on-the-go: Καθαρισμός και αναζωογόνηση με το …γάντι!

Πόσες φορές δεν έχουμε γυρίσει στο σπίτι κουρασμένες και βαριόμαστε να ξεβαφτούμε; Ένα κοινό μυστικό όλων των γυναικών. 

Αυτό που όλες επιπλέον γνωρίζουμε,  είναι πως η διαδικασία του ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητη για τον καθαρισμό του προσώπου αλλά λίγο πολύ ο χρόνος μας είναι περιορισμένος.  Όσο όμως και να το βαριόμαστε ή αν δεν προλαβαίνουμε, το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο. Ακόμη και αν δεν έχουμε βαφεί οι ρύποι της καθημερινότητας πρέπει να απομακρύνονται το βράδυ. Το ντεμακιγιάζ, αφήνει το δέρμα καθαρό, αφαιρεί τα κατάλοιπα από σκιές, κραγιόν, μάσκαρα, πούδρα και make-up και επιτρέπει στην επιδερμίδα να συνεχίσει τις βασικές της λειτουργίες. Επιπλέον αφήνει καθαρό το ...μαξιλάρι μας, χωρίς μουτζούρες και σκιές από τα προϊόντα μακιγιάζ.

Πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγαν πως ... το ντεμακιγιάζ μπορεί να γίνει μόνο με νερό και μέσα σε ελάχιστο χρόνο;  Όχι, δεν είναι αστείο, είναι η πραγματικότητα και λέγεται GLOV!

Ιδανικό ντεμακιγιάζ με το GLOV comfort

Το GLOV είναι μια ...πετσέτα!  Οι ίνες τις είναι απίστευτα μικροσκοπικές και απαλές και 100 φορές πιο λεπτές από την ανθρώπινη τρίχα! Επιπλέον η κάθε μία ίνα έχει σχήμα αστεριού και καθώς περνάτε το GLOV πάνω από την επιδερμίδα εκατομμύρια ίνες «παγιδεύουν» μέσα στην αστεροειδή δομή τους τα κατάλοιπα του μακιγιάζ. 

Η διαδικασία του ντεμακιγιάζ με το GLOV είναι εξαιρετικά απλή: Το βρέχουμε καλά με νερό, το στραγγίζουμε και στη συνέχεια αρχίζουμε το ντεμακιγιάζ! Τόσο απλά! Δεν ερεθίζει τα μάτια, δεν ερεθίζει το δέρμα ακόμα και αν το τρίψετε έντονα. 

All you need is GLOV! Αποκτήστε το τώρα εδώ και αντίο ... μακιγιάζ! 

GLOV on-the-go. Το GLOV on-the-go κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη - κάθε φορά που θέλετε να δείχνετε λαμπερή ή απλά να καθαρίσετε το δέρμα σας έπειτα από μια δύσκολη μέρα. Είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ ταξιδιού και ένας μυστικός σύμμαχος στην καθημερινή σας ρουτίνα. Πάρτε το GLOV on-the-go οπουδήποτε και αν πηγαίνετε, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματά του όποια στιγμή κι αν το θελήσετε. Απλά, βάλτε το στην τσάντα σας τώρα αποκτώντας το εδώ! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας