Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 12:37:34 +0200 Τα επιδόρπια γάλακτος Nestlé® Neslac® απέκτησαν νέα γεύση … και την επέλεξαν παρέα μαμάδες και μωρά! Νικητής το Βερίκοκο

Νικητής το Βερίκοκο

Νικητής το Βερίκοκο 470 900
Τα επιδόρπια γάλακτος Nestlé® Neslac® απέκτησαν νέα γεύση … και την επέλεξαν παρέα μαμάδες και μωρά!
Με μια πρωτότυπη ενέργεια στο Facebook, η Βρεφική Διατροφή Nestlé® αποφάσισε να διευρύνει τη γκάμα των Επιδορπίων Γάλακτος Neslac® με μια γεύση που επέλεξαν οι πλέον ειδικοί: οι μαμάδες.

Έτσι, μέσα από τη σελίδα του Nestlé® Baby Club, http://www.facebook.com/NestleBaby.gr, 145 μαμάδες που δήλωσαν συμμετοχή, έσπευσαν να αποφασίσουν μέσω ψηφοφορίας, αρχίζοντας εντατικές δοκιμές μαζί με τα μωράκια τους. Το Βερίκοκο  αναδείχθηκε νικητής και είναι αυτό που μαμάδες και μωρά αποφάσισαν να μπει στην παρέα των επιδορπίων γάλακτος Neslac® της Nestlé®.

Η Βρεφική Διατροφή της Nestlé®,  πάντα δίπλα στις μαμάδες και τα μωράκια εδώ και 145 χρόνια, κατανοεί τις ανάγκες τους. Τα βρεφικά επιδόρπια γάλακτος Neslac® της Nestlé® είναι πλούσια σε γάλα, εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά και απόλυτα προσαρμοσμένα στις διατροφικές ανάγκες των μωρών. Παρέχουν το 37% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σε ασβέστιο και μαγνήσιο, συμβάλλοντας έτσι στο χτίσιμο γερών οστών. Είναι φτιαγμένα από 100% φυσικά και αγνά υλικά, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανόνες ποιότητας.  Επιπλέον, δίνουν την ευκαιρία στα μωράκια να ανακαλύπτουν νέες απολαυστικές γεύσεις, τώρα και τη γεύση Βερίκοκο. 

Οι μαμάδες απολαμβάνουν την πρακτικότητά τους, αφού μπορούν να συνοδεύσουν ως επιδόρπιο ή ενδιάμεσο γεύμα κάθε βόλτα, καθώς διατηρούνται εκτός ψυγείου  χάρη στη μέθοδο παραγωγής τους.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού ήταν τελικά οι ίδιες οι μαμάδες που πλέον μπορούν να δίνουν στα μωρά τους τη γεύση που οι ίδιες ψήφισαν, δηλαδή τη γεύση Βερίκοκο, που θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο του 2012 και θα είναι κατάλληλη για βρέφη από 6 μηνών και άνω.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας