Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 10:24:46 +0200 IDEAL SOLEIL, Και το καλοκαίρι δεν έχει τέλος! ΝΕΟ Ideal Soleil Spray SPF 50+

ΝΕΟ Ideal Soleil Spray SPF 50+

ΝΕΟ Ideal Soleil Spray SPF 50+ 470 900
IDEAL SOLEIL, Και το καλοκαίρι δεν έχει τέλος!
Κάθε παιδί ανυπομονεί να έρθει η στιγμή που θα κυκλοφορεί με το μαγιό από το πρωί ως το βράδυ, θα φτιάχνει κάστρα στην άμμο, θα μαζεύει κοχύλια, θα κάνει βουτιές και θα ξαπλώνει ατελείωτες ώρες εκεί που σκάει το κύμα, μαζί με τα παιδιά της διπλανής ομπρέλας!

Λαμβάνοντας όλες τις παραμέτρους προκειμένου να προστατευτεί και να διατηρηθεί η νεότητα της επιδερμίδας των παιδιών, τα Εργαστήρια Vichy τελειοποιούν τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Ideal Soleil. Η  σειρά Ideal Soleil για παιδιά προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία, για να διασφαλίσει την υγεία του ευαίσθητου παιδικού δέρματος, με μοναδικές απαλές υφές, ώστε να γίνει ο ιδανικός σύντροφος κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, και των αμέτρητων παιχνιδιών στην παραλία.    

ΝΕΟ Ideal Soleil Spray SPF 50+… για παιδιά!     
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ:
Το αποκλειστικό σύστημα φίλτρων του Ideal Soleil για τις UVB & βραχείες/μακρές UVA συμπληρώνεται από πολύ υψηλή αντοχή στο νερό.

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ:
Χάρη στο ειδικό σύστημα εύκολου ψεκασμού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΥΦΗ:
Λεπτόρρευστη, ενυδατική που δεν κολλάει στην επιδερμίδα.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ:
Σύνθεση ανθεκτική στο νερό (για μέχρι και 6 μπάνια των 20λεπτών)

ΠΙΟ ΑΠΑΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:
Η απίστευτα απαλή του σύνθεση, δεν περιέχει paraben, οκτοκρυλένιο, είναι υποαλλεργική και δοκιμασμένη υπό παιδιατρικό έλεγχο, για να προστατεύει την απαλή και ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. 100% κατάλληλο για παιδιά

Η σειρά συμπληρώνεται από το Ideal γαλάκτωμα SPF 50, στην οικονομική συσκευασία των 300 ml, το οποίο απορροφάται εύκολα, είναι ανθεκτικό στο νερό, και είναι δερματολογικά και παιδιατρικά ελεγμένο.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας