Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 14:09:32 +0200 Οι βιολογικές βρεφικές κρέμες bio-bebe από τον Απρίλιο στην ελληνική αγορά Νέα σειρά βιολογικών βρεφικών κρεμών

Νέα σειρά βιολογικών βρεφικών κρεμών

Νέα σειρά βιολογικών βρεφικών κρεμών 470 900
Οι βιολογικές βρεφικές κρέμες bio-bebe από τον Απρίλιο στην ελληνική αγορά
Η νέα σειρά βιολογικών βρεφικών κρεμών bio-bebe, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA και περιλαμβάνει 100% βιολογικά προϊόντα. Οι πρώτες ύλες των βρεφικών κρεμών bio-bebe έχουν παραχθεί με σεβασμό προς τα μωρά και τη φύση καθώς στις βιολογικές καλλιέργειες δε χρησιμοποιούνται συνθετικά παρασιτοκτόνα ή χημικά λιπάσματα. Οι κρέμες bio-bebe περιέχουν ωφέλιμες φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά χωρίς ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Η νέα σειρά βιολογικών βρεφικών κρεμών bio-bebe αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές γεύσεις: ρυζάλευρο ολικής άλεσης, κρέμα δημητριακών ολικής άλεσης, κρέμα με μπανάνα & δημητριακά ολικής άλεσης, κρέμα με μήλο & δημητριακά ολικής άλεσης. Τα δημητριακά είναι πάντα ολικής άλεσης και ο πολτός των φρούτων περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα. Το ρυζάλευρο ολικής άλεσης bio-bebe είναι η ιδανική πρώτη τροφή απογαλακτισμού εξαιρετικά εύπεπτη, με λεία υφή. Επιπλέον, η φυσική φρουτώδης γεύση των bio-bebe® βοηθά το μωρό να διευρύνει ομαλά το φάσμα των γεύσεών του με μια θρεπτική φυσική τροφή. Οι βιολογικές βρεφικές κρέμες bio-bebe προσφέρουν την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τις ανάγκες ανάπτυξης και είναι ιδανικές για την προοδευτική είσοδο δημητριακών στο διαιτολόγιο του μωρού.

Το Σάββατο 10 Μαΐου, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα προϊόντα bio-bebe σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, από τις 10:00 ως τις 14:00, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε για τα οφέλη των βιολογικών τροφών και να γνωρίσετε τη νέα σειρά bio-bebe® και τη γεύση της φύσης.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας