Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 13:57:23 +0200 Τα μωρά αγαπούν τις selfie φωτογραφίες Νάρκισσοι από κούνιας

Νάρκισσοι από κούνιας

Νάρκισσοι από κούνιας 470 900
Τα μωρά αγαπούν τις selfie φωτογραφίες
Σύμφωνα με την Associated Press, τα μωρά λατρεύουν να βγάζουν φωτογραφίες τον εαυτό τους και να δημιουργούν τα δικά τους selfie πορτρέτα. 

"Υπάρχουν τουλάχιστον 90 φωτογραφίες στη μνήμη του κινητού μου με το ένα της μάτι, το ένα φρύδι, είναι τόσες πολλές οι προσπάθεις που κάνει για να βγάλει μια φωτογραφίας", αναφέρει νεαρή μητέρα.

Οι φωτογραφίες των μωρών που προσπαθούν να αποτυπώσουν τον εαυτό τους ολοένα και κατακλύζουν τα social media.

Τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά την έννοια της τεχνολογίας και η εξοικείωση τους είναι άμεση. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Common Sense Media, το 38% των παιδιών κάτω των δύο ετών χρησιμοποιεί το κινητό της μαμάς και του μπαμπά. Πρόσφατα δε γονείς κέρδισαν αγωγή απέναντι στην Apple επειδή η πρόσβαση στην αγορά των apps ήταν πολύ εύκολη από παιδιά.

Στην αντιπέρα όχθη υπάρχουν και οι γονείς που φαίνονται να ανησυχούν για αυτό τον "ναρκισσισμό" και τη νέα τάση που ονομάζεται #selfie. Πόσοι νάρκισσοι-ενήλικες μπορεί να εκκολάπτονται πίσω από αυτή την τάση και την ανάπτυξη της τεχνολογίας;

Οι ειδικοί συμβουλεύουν τους γονείς να μην το παρακάνουν με τις φωτογραφίες των μωρών τους αλλά να υπάρχουν και άλλα πρόσωπα μαζί στη φωτογραφία.

Πηγή: wire

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας