Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:16:14 +0200 Το νέο, ανανεωμένο site της Prénatal www.prenatal.gr βρίσκεται στον αέρα. Πολύτιμες συμβουλές, χρήσιμες πληροφορίες και ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος για τα δικά σας ερωτήματα είναι στη διάθεσή σας. Νέο site Prénatal

Νέο site Prénatal

Νέο site Prénatal 470 900
Το νέο, ανανεωμένο site της Prénatal www.prenatal.gr βρίσκεται στον αέρα. Πολύτιμες συμβουλές, χρήσιμες πληροφορίες και ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος για τα δικά σας ερωτήματα είναι στη διάθεσή σας.
Το νέο site της Prénatal είναι online.  Η Prénatal μόλις εγκαινίασε μια ειδικά σχεδιασμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα και προσφέρει ένα χώρο διαδραστικό, με ενδιαφέρουσες πληροφορίες και ειδικά περιεχόμενα για να είστε πάντα ενημερωμένες για τον κόσμο της εγκυμοσύνης και του παιδιού.

“Ανακαλύπτω”, “Κοινότητα” και “Καταστήματα” είναι οι τρεις θεματικοί χώροι. Τα νέα γραφικά είναι λιτά και μοντέρνα για να επιτρέπουν εύκολη και άνετη ανάγνωση

 Η ενότητα “Ανακαλύπτω” περιέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τις μαμάδες όπως και μια σειρά από άρθρα με πολλά θέματα σχετικά με τους εννέα μήνες αναμονής, τους πρώτους μήνες και τα πρώτα χρόνια ζωής του παιδιού, καθώς και άρθρα που αφορούν το παιχνίδι, τον ελεύθερο χρόνο, ιδέες για το φαγητό και πολλά άλλα ακόμα!

Το τμήμα “Κοινότητα” είναι ο χώρος αφιερωμένος στο social networking, με ένα forum και ένα χώρο chat, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες τις μαμάδες να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις.

Στην ενότητα “Καταστήματα” μπορούμε να αναζητήσουμε το πιο κοντινό μας κατάστημα Prénatal, να βρούμε διευθύνσεις και τηλέφωνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.prenatal.gr
www.facebook.com/prenatalgreece

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας