Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 14:36:46 +0300 Η Sudocrem που εμπιστεύεστε, σας παρουσιάζει το νέο αντηλιακό ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, σε μορφή mousse! Νέο Αντηλιακό από τη Sudocrem

Νέο Αντηλιακό από τη Sudocrem

Νέο Αντηλιακό από τη Sudocrem 470 900
Η Sudocrem που εμπιστεύεστε, σας παρουσιάζει το νέο αντηλιακό ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, σε μορφή mousse!

Η Sudocrem εδώ και 80 χρόνια, έχει συνδέσει το όνομά της με την προστασία και τη φροντίδα των παιδιών, δίνοντας στις μητέρες ένα επιπλέον εφόδιο στο δύσκολο έργο τους, και μάλιστα αμέσως μετά τον τοκετό.

H νέα πατενταρισμένη τεχνολογία με σύνθεση αφρού, μιμείται τη σύνθεση του δέρματος, απορροφάται εύκολα, εισχωρεί στα ενδότερα στρώματα της επιδερμίδας σε σύγκριση με τα συμβατικά αντηλιακά και την προστατεύει αποτελεσματικά από την ακτινοβολία UVA και UVB. Με αυτό τον τρόπο, προσφέρει μεγαλύτερη ενυδάτωση και προστασία από ερεθισμούς (αλάτι, άνεμος, άμμος, χλώριο).

O αντηλιακός αφρός, δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στο δέρμα με αποτέλεσμα να μην μπλοκάρει τους πόρους του δέρματος, επιτρέποντάς του να αναπνέει φυσιολογικά. 

Παράλληλα, η επαναστατική σύνθεση του προϊόντος, απαλλάσσει τις μητέρες από το μόνιμο άγχος της συνεχούς επάλειψης, μιας και είναι πιο ανθεκτικό στο νερό και στο σκούπισμα με πετσέτα, από ό,τι τα συμβατικά αντηλιακά.

Όμως, η καινοτομία της Sudocrem δεν σταματά εδώ!

Τώρα, το παιδί αποκτά μια καινούρια φίλη για το καλοκαίρι και η μητέρα μια νέα σύμμαχο στη φροντίδα: την Sudocrem Moussa Sunscreen !
Τώρα το παιχνίδι στην αμμουδιά, το κολύμπι, οι βόλτες στη λιακάδα, γίνονται με ασφάλεια, αφού η προστάτιδα Sudocrem Moussa Sunscreen  είναι πανταχού...παρούσα!

Το νέο αυτό προϊόν διατίθεται στα φαρμακεία από την MEDIHELM ΑΕ

Και φυσικά μια ...Sudocrem Moussa, δεν θα μπορούσε να λείπει από το Facebook!

Εκεί, στη δική της σελίδα, περιμένει τις μητέρες να γίνουν φίλες, να ανταλλάξουν απόψεις και νέα για τη μητρότητα, να τις ενημερώνει καθημερινά και φυσικά να..προσφέρει απίστευτα δώρα! 

Μια θεότητα όμως, σαν τη Sudocrem Moussa, δεν αγαπιέται απλώς... Λατρεύεται!

Έτσι, ήρθε επιτέλους ο καιρός τη Sudocrem που αγαπήσατε, να την λατρέψετε!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας