Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 14:11:35 +0200 Η συλλογή Flexa Play, είναι πολλά παραπάνω από μια απλή σειρά παιδικών επίπλων. Είναι μια σειρά προϊόντων σύγχρονου Σκανδιναβικού Design, που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σπίτι. Νέα σειρά Flexa Play

Νέα σειρά Flexa Play

Νέα σειρά Flexa Play 470 900
Η συλλογή Flexa Play, είναι πολλά παραπάνω από μια απλή σειρά παιδικών επίπλων. Είναι μια σειρά προϊόντων σύγχρονου Σκανδιναβικού Design, που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σπίτι.
«Σχεδιάζοντας την νέα σειρά Flexa Play, ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή βρεφικών και παιδικών επίπλων η οποία θα εμπνέει ασφάλεια και ζεστασιά και θα δίνει παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο. Χρησιμοποίησα ζωντανά χαρούμενα χρώματα συνδυάζοντας τα αρμονικά με την ζεστασιά του ξύλου.» Charlotte Honcke, σχεδιάστρια σειράς Flexa Play

Η συλλογή Flexa Play, είναι πολλά παραπάνω από μια απλή σειρά παιδικών επίπλων. Είναι μια σειρά προϊόντων σύγχρονου Σκανδιναβικού Design, που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σπίτι. Τα παιδικά τραπεζάκια παιχνιδιού και οι αποθηκευτικοί χώροι δένουν αρμονικά στο καθιστικό και την κουζίνα.

Mix & Match
Ο συνδυασμός design και χρωμάτων που διαθέτει η συλλογή Flexa Play, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε τους πιο όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς επίπλων που ταιριάζουν στο δικό σας προσωπικό στυλ.
Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε!

«Flexa Σχεδιασμένα από ειδικούς..ελεγμένα από παιδιά!»

FLEXA Shops:
Αθήνα, Γλυφάδα Αρτέμιδος 2,- τηλ.210-8986380   
email: glyfada@flexashop.com
Σύντομα Νέο Κατάστημα:  Μελίσσια, Ανδρέα Παπανδρέου 9-11
Θεσσαλονίκη, Mediterranean Cosmos- τηλ. 2310477188
email: thessaloniki@flexashop.com
www.flexaworld.gr & https://www.facebook.com/FlexaGreece

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας