Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-11-03 10:29:53 +0200 Για την εκπαίδευση των γυναικών στην ψηλάφηση του μαστού τους Νέα πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών Breast Care από την Κλινική Ρέα

Νέα πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών Breast Care από την Κλινική Ρέα

Νέα πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών Breast Care από την Κλινική Ρέα 470 900
Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία εκπαίδευσης γυναικών για αυτοεξέταση στήθους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών BREAST CARE. Στόχος της υπηρεσίας αυτής είναι η εκπαίδευση των γυναικών στην ψηλάφηση του μαστού τους και η ευρύτερη ευαισθητοποίηση του κοινού ως προς την πρόληψη.

Μέσω της υπηρεσίας αυτής, οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις τεχνικές ψηλάφησης με 3D video. Συστήνεται η ψηλάφηση αυτή να πραγματοποιείται από τις γυναίκες στο σπίτι τους μια φορά το μήνα.

Μάλιστα, η υπηρεσία BREAST CARE δίνει στα εγγεγραμμένα μέλη τη δυνατότητα «υπενθύμισης» με την αποστολή εξατομικευμένης ειδοποίησης για μαστογραφία ή υπερηχογράφημα μαστών. Επιπλέον, παρέχονται στα μέλη της υπηρεσίας προνομιακές τιμές για διαγνωστικές εξετάσεις όλο το χρόνο.

Στόχος της κλινικής ΡΕΑ είναι η αυτοεξέταση να γίνει ουσιαστικό κομμάτι της καθημερινής ζωής μιας γυναίκας, ενώ απώτερος στόχος είναι γενικότερα η πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η ΡΕΑ υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες σχετικά με το μαστό, με ένα σύγχρονο Κέντρο Μαστού που συστεγάζεται με το Τμήμα Απεικονίσεων της ΡΕΑ, ενώ παράλληλα λειτουργεί οργανωμένη Κλινική Μαστού.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών στην ιστοσελίδα breastcare.reamaternity.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας