Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-16 11:16:47 +0300 Νέα μέθοδος εμφύτευσης εμβρύου παρουσιάστηκε σε διεθνές συνέδριο Νέα μέθοδος εμφύτευσης εμβρύου

Νέα μέθοδος εμφύτευσης εμβρύου

Νέα μέθοδος εμφύτευσης εμβρύου 470 900
Η νέα μέθοδος δίνει τη δυνατότητα στους επιστήμονες να τροποποιήσουν λίγο το περιβάλλον στο εσωτερικό της μήτρας, ώστε να είναι περισσότερο φιλικό με το έμβρυο.

"Ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι ο λόγος, ενώ έχουμε πετύχει να έχουμε πολύ καλής ποιότητας έμβρυα, δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τα ποσοστά αυτά.  Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι γυναίκες οι οποίες κατά την εκτίμησή τους έχουν άριστες συνθήκες για να πετύχουν, δηλαδή έχουν και καλής ποιότητας έμβρυα και καλής ποιότητας ενδομήτριο, έχουν προσπαθήσει τουλάχιστον τρεις φορές και δεν τα έχουν καταφέρει. Αυτές ονομάζονται γυναίκες με συνεχείς αποτυχίες εμφύτευσης", δήλωσε ο καθηγητής μαιευτικής και γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Αντώνης Μακρυγιαννάκης.
Η τεχνική αυτή ξεκίνησε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Μονάχου και εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες, όπως στην Ιταλία, την Ισπανία και την Αγγλία. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται στο εργαστήριο και δεν επιβαρύνει τη γυναίκα, αφού γίνεται τοποθέτηση στο εσωτερικό της μήτρας της ομολόγων κυττάρων της ίδιας της γυναίκας, τα οποία έχουν επεξεργασθεί οι επιστήμονες. Στην Κρήτη, ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών που καταφεύγουν στην εξωσωματική είναι από τα 35-41 έτη, ωστόσο σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία υπάρχουν γυναίκες και μεγαλύτερης και μικρότερης ηλικίας.

Πηγή: www.skai.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας