Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-14 16:32:43 +0300 Όταν το διοξείδιο του άνθρακα CO2 συνάντησε το οξυγόνο O2 Νέα θεραπεία

Νέα θεραπεία

Νέα θεραπεία 470 900
Άρθρο από Απόστολος Γαϊτάνης
Όταν το διοξείδιο του άνθρακα CO2 συνάντησε το οξυγόνο O2
Η συνδυαστική εφαρμογή του διοξειδίου του άνθρακα CO2 (Venusian) & του οξυγόνου O2 (oxyendodermia) βοηθά ν’ αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά αισθητικά προβλήματα σε πρόσωπο και σώμα.

Αισθητικά προβλήματα όπως ραγάδες, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, μαύροι κύκλοι, οιδήματα κάτω από τα μάτια, διπλοσάγονο κ.α., έρχονται αντιμέτωπα με μια νέα πρωτοποριακή τεχνική Gas Contouring (CO2 + O2), που βοηθά στην αντιμετώπιση τους,χρησιμοποιώντας ιατρικό διοξείδιο του άνθρακα και καθαρό οξυγόνο υπό πίεση. Ο συνδυασμός αυτός ενεργοποιεί ζωτικές λειτουργίες του δέρματος όπως είναι η παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και ελαστικών ινών. 

Αρχικά με τη βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας διοχετεύεται ιατρικό διοξείδιο του άνθρακα στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα, ενδοδερμικά ή υποδόρια. Με την διοχέτευση του διοξειδίου, η αιμοσφαιρίνη του αίματος απελευθερώνει αυξημένες ποσότητες οξυγόνου τοπικά, δεσμεύοντας το ιατρικό διοξείδιο, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται από τον οργανισμό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αυξημένη οξυγόνωση της περιοχής. 

Μιας και η αιμοσφαιρίνη που περιέχεται στο αίμα μας «κουβαλά» οξυγόνο, όταν «συναντά» το διοξείδιο έχει την τάση να απελευθερώνει το οξυγόνο και να προσκολλάται στο διοξείδιο. Έτσι λοιπόν με την μέθοδο αυτή έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε τις περιοχές εκείνες που θέλουμε να προκαλέσουμε αυξημένη οξυγόνωση. Όπως παρατηρείται άλλωστε σε περιοχές με μειωμένη εναπόθεση οξυγόνου εμφανίζονται διάφορα αισθητικά προβλήματα, όπως είναι ο ουλώδης ιστός στις ραγάδες, καθώς και οι ελλιπώς οξυγονωμένες περιοχές στα πόδια, και τα ψωμάκια, όπου εμφανίζεται κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Χάρη στην τεχνολογία Venusian η διαδικασία της θεραπείας είναι ανώδυνη και ασφαλής. Το διοξείδιο του άνθρακα δρα απευθείας στην μικροκυκλοφορία (μηχανική δράση που ενεργοποιεί την λειτουργία των αγγείων), στο τοπικό πάχος («σπάει» τις μεμβράνες των λιποκυττάρων μειώνοντας την συσσώρευσή τους), και στο δέρμα (βελτιώνει την ελαστικότητα και διατηρεί την όψη νεανική).  

Αφού ολοκληρωθεί η εφαρμογή με το ιατρικώς χορηγούμενο διοξείδιο του άνθρακα, ακολουθεί εκείνη της οξυενδοδερμίας, η οποία λειτουργεί συμπληρωματικά σαν «όχημα» μεταφοράς ενεργών ουσιών. Η μη ενέσιμη έγχυση καθαρού οξυγόνου στον οργανισμό υπό πίεση, συνδυάζεται με ήπια λεμφική αποσυμφόρηση. Η οξυενδοδερμία είναι μια μέθοδος που βασίζεται στη συνέργεια του μασάζ του συνδετικού ιστού και στην έγχυση οξυγόνου με πίεση χωρίς χρήση βελόνας. Το μασάζ έχει την ικανότητα να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και τον μεταβολισμό, με αποτέλεσμα να μειώνει τις κατακρατήσεις και ν’ αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Η έγχυση οξυγόνου με πίεση μεταφέρει οξυγόνο και ενεργά συστατικά στο βάθος του δέρματος.

Η αύξηση της οξυγόνωσης στο δέρμα έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση των χαρακτηριστικών του. Έτσι επιτυγχάνεται διέγερση της μικροκυκλοφορίας στις περιοχές που επιθυμούμε. Το δέρμα ανακτά τη νεανική του όψη, λάμψη και σφριγηλότητα ενώ επιβραδύνονται και οι διαδικασίες γήρανσης.  

Περιοχές που εφαρμόζεται:
Στο σώμα: Για ραγάδες στην κοιλιά, στα πόδια ή την μέση. Επίσης για τοπικό πάχος, ψωμάκια και κυτταρίτιδα στα σημεία που εμφανίζονται μπράτσα, γλουτοί, μηροί.
Στο πρόσωπο: Στην περιοχή κάτω από τα μάτια για μαύρους κύκλους ή οιδήματα, στο διπλοσάγονο και για την σύσφιξη του περιγράμματος. Ειδικά κατά την εφαρμογή για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, επιτυγχάνεται αύξηση της οξυγόνωσης της περιοχής γύρω από τα μάτια, λειαίνοντας τα σημεία που επιθυμούμε.

Αριθμός & Διάρκεια εφαρμογών:

Στις περιοχές του σώματος που εμφανίζονται ραγάδες, κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος συνιστώνται 8-10 εφαρμογές περίπου, 1 εφαρμογή την εβδομάδα. Η διάρκειας της κάθε θεραπείας υπολογίζεται στα 45 λεπτά περίπου.
Για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων στην περιοχή των ματιών, καθώς και για το διπλοσάγονο συνιστώνται 4-5 εφαρμογές, 1 ανά εβδομάδα. Διάρκεια 30’ περίπου. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας