Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 13:05:22 +0200 Η χρήση του μπιμπερό της Philips AVENT έχει αποδειχτεί κλινικά ότι, χάρη στη βαλβίδα κατά των κολικών που διαθέτει, μειώνει τους κολικούς και τη νευρικότητα στα βρέφη. Μπιμπερό μειώνει τους κολικούς

Μπιμπερό μειώνει τους κολικούς

Μπιμπερό μειώνει τους κολικούς 470 900
Η χρήση του μπιμπερό της Philips AVENT έχει αποδειχτεί κλινικά ότι, χάρη στη βαλβίδα κατά των κολικών που διαθέτει, μειώνει τους κολικούς και τη νευρικότητα στα βρέφη.

Το βρεφικό κλάμα είναι απόλυτα φυσιολογικό για τα μωρά, είναι ο μόνος τρόπος που έχουν για να επικοινωνήσουν μαζί μας, να μας πουν πότε πεινούν, πότε είναι κουρασμένα ή πότε χρειάζονται αλλαγή πάνας. Ωστόσο, ένα συνεχές κλάμα του μωρού, μπορεί να είναι ένδειξη κολικών.

Κανένας δεν γνωρίζει τους ακριβείς λόγους που προκαλούνται κολικοί. Μερικές από τις πιο αποδεκτές θεωρίες προβάλλουν ως αιτία την πρόκληση σπασμών, καθώς το πεπτικό σύστημα μαθαίνει να επεξεργάζεται την τροφή, τον επιπλέον αέρα που εισέρχεται κατά τη διάρκεια του ταΐσματος, την έλλειψη ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο ή τυχόν αλλεργίες στο αγελαδινό γάλα. Παρόλο που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε λοιπόν με βεβαιότητα τα βαθύτερα αίτια της πρόκλησής τους, οι κολικοί, ευτυχώς, δεν αποτελούν σοβαρή ιατρική κατάσταση.

Για τη διάγνωση κολικών στα βρέφη, οι παιδίατροι συχνά συνιστούν τον "Κανόνα των τριών". Εάν το μωρό σας κλαίει για τρεις ή περισσότερες ώρες την ημέρα τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για τους τελευταίους τρεις μήνες, μπορεί να εντάσσεται στο 25% των νεογέννητων που πάσχουν από κολικούς. Παράλληλα, μερικές από τις βασικότερες ενδείξεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε αν το μωράκι μας πάσχει από κολικούς είναι το κλάμα το απόγευμα ή αργά το βράδυ (συνήθως μετά το φαγητό), το κόκκινο πρόσωπο με σφιγμένες γροθιές και μισόκλειστα μάτια, τα ποδαράκια μαζεμένα στην κοιλιά, η φουσκωμένη κοιλιά και τα πολλά αέρια.

Πώς μπορούμε όμως να βοηθήσουμε τα μωρά μας να προφυλαχθούν από τους κολικούς;

Ακόμα δεν υπάρχει κάποιος αποδεδειγμένος τρόπος που να μας εξασφαλίζει ότι το μωρό μας δεν θα εμφανίσει κολικούς, η χρήση όμως του μπιμπερό της Philips AVENT έχει αποδειχτεί κλινικά ότι, χάρη στη βαλβίδα κατά των κολικών που διαθέτει, μειώνει τους κολικούς και τη νευρικότητα στα βρέφη περιορίζοντας τον αέρα που καταπίνουν. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε επίσης να ταΐζετε το μωρό σας αργά σε όρθια θέση ενώ παράλληλα το αφήνετε να ρεύεται τακτικά.

Επίσης, όλα τα προϊόντα ταΐσματος της σειράς Philips AVENT είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι μειώνουν τους κολικούς. Προσαρμόζονται επίσης στο φυσικό ρυθμό με τον οποίο τρέφεται το μωρό προάγοντας την υγιεινή και δραστήρια διατροφή. Η ενσωματωμένη βαλβίδα κατά των κολικών επιτρέπει στο μωρό σας να ελέγχει τη ροή του γάλακτος όπως συμβαίνει με το θηλασμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.philips.gr/avent

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας