Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-19 15:40:51 +0300 Το μπανάκι είναι μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία που όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή! Μπάνιο με ασφάλεια

Μπάνιο με ασφάλεια

Μπάνιο με ασφάλεια 470 900
Το μπανάκι είναι μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία που όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή!

Το 80% των παιδικών τραυματισμών συμβαίνουν στο σπίτι συνήθως παρουσία ενήλικα. Μάλιστα, το μπάνιο θεωρείται από τους πιο επικίνδυνους χώρους. Φροντίζουμε λοιπόν να λαμβάνουμε τα μέτρα μας ώστε το μπάνιο του παιδιού να ολοκληρώνεται σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας.
-Οργανωνόμαστε για την επιχείριση «παιδικό μπανάκι» πριν το μικρό μας γδυθεί και μπει στην μπανιέρα ή το ντους. Ακόμη και αν έχουμε ξεχάσει κάτι, δεν απομακρυνόμαστε από κοντά του. Το ίδιο κάνουμε ακόμη και σε περίπτωση που χτυπήσει το κουδούνι ή το τηλέφωνο.
-Χρησιμοποιούμε αντιολισθιτικό χαλάκι μέσα στην μπανιέρα ή το ντους, αλλά και στο δάπεδο του μπάνιου. Καλό θα είναι το μικρό μας να φοράει αντιολισθιτικές σαγιονάρες για τη διαδρομή από το μπάνιο στο δωμάτιό του όπου θα σκουπιστεί σχολαστικά και θα ντυθεί.
-Απομακρύνουμε τα δικά μας καλλυντικά από το χώρο όπου το παιδί έχει πρόσβαση, ώστε να μην μπερδευτεί και χρησιμοποιήσει ακατάλληλα για εκείνο προϊόντα.
-Δεν αφήνουμε το παιδί να παίζει με την μπαταρία του νερού, ενώ φροντίζουμε το κορμάκι του να μην έχει επαφή μαζί της. Ένα λάθος μπορεί να προκαλέσει σοβαρό έγκαυμα.
- Μετά τα φάρμακα, οι περισσότερες παιδικές δηλητηριάσεις οφείλονται σε καλλυντικά, απορρυπαντικά κ.α. Φροντίζουμε λοιπόν να μη μένει το παιδί στο μπάνιο χωρίς τη δική μας επίβλεψη, ενώ για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, τοποθετούμε τα απορρυπαντικά και τα καλλυντικά σε σημείο μη προσβάσιμο από ανηλίκους!
-Δεν αφήνουμε καμιά ηλεκτρική συσκευή μέσα στο μπάνιο. Τα μαλλάκια του μικρού μας μπορούμε κάλλιστα να τα στεγνώσουμε εκτός του μπάνιου.
-Εξασφαλίζουμε την απόλαυση στο μπάνιο χωρίς δυσάρεστες συνέπειες και αφήνουμε το μικρό μας να παίξει και να πλατσουρίσει με άνεση!

Η Frezyderm συστήνει
-Sensitive Kids shower bath
Ενυδατικό αφρόλουτρο, το οποίο περιποιείται τη φυσιολογική, ευαίσθητη, ερεθισμένη και με τάση αλλεργίας παιδική επιδερμίδα. Καθαρίζει σε βάθος, καταπραΰνοντας από ερεθισμούς και φλεγμονές, ενώ παράλληλα προστατεύει τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα, ενισχύει το μικροβιολογικό φραγμό και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. 
Δημιουργεί πλούσιο αφρό και ξεπλένεται πολύ εύκολα. Έχει ουδέτερο pH και δεν ερεθίζει τα μάτια!


-Sensitive Kids shampoo for boys & Sensitive Kids shampoo for girls
Εξειδικευμένο σαμπουάν για αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα,  το οποίο περιποιείται απαλά την ευαίσθητη και ερεθισμένη παιδική επιδερμίδα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό ενώ παράλληλα προστατεύει τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα, ενισχύει το μικροβιολογικό φραγμό και καταπραΰνει υπάρχοντες ερεθισμούς. Ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητα της τρίχας και προσφέρει στα μαλλιά όγκο και λάμψη.
Δημιουργεί πλούσιο αφρό που κάνει το λούσιμο “παιχνίδι” και ξεπλένεται πολύ εύκολα. Έχει ουδέτερο pH και δεν ερεθίζει τα μάτια!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας