Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 13:23:29 +0200 H adidas παρουσιάζει την πιο πολύχρωμη παιδική συλλογή για τους… «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» (Monsters University)! Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Μπαμπούλες Πανεπιστημίου 470 900
H adidas παρουσιάζει την πιο πολύχρωμη παιδική συλλογή για τους… «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» (Monsters University)!
Η adidas και η Disney επιστρέφουν με νέα παιδική και βρεφική συλλογή, εμπνευσμένη από την ταινία της Disney/Pixar «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» (Monsters University) που κάνει πρεμιέρα αύριο (20 Ιουνίου) στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι δημιουργοί της πρώτης ταινίας, η οποία ήταν υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ το 2001, ξανανοίγουν το κουτί με τα τέρατα και παρουσιάζουν μια νέα συναρπαστική περιπέτεια που μας δείχνει πώς το αχώριστο ντουέτο, Mike και Sulley, ξεπέρασαν τις διαφορές τους και έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Η νέα παιδική συλλογή της adidas εμπνέεται από αυτούς τους δύο χαρακτήρες και τους φίλους τους και τους δίνει ζωή με έντονα χρώματα, νέα σχέδια και πολύχρωμες στάμπες.

Η συλλογή αποτελείται από παιδικά και βρεφικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ. Από τη σειρά παπουτσιών ξεχωρίζει το μοντέλο Disney Monsters, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές εκδοχές, για να καλύψει κάθε ανάγκη και γούστο, με σχέδια, χρώματα και υλικά που αντανακλούν την αυθεντική ατμόσφαιρα της ταινίας.

Η συλλογή διατίθεται ήδη στα καταστήματα της adidas, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας