Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-01-15 11:27:32 +0200 Μερικά tips που θα σε κάνουν ακόμη πιο δημοφιλή στο μωρό σου. Μπαμπά, ώρα για παιχνίδι!

Μπαμπά, ώρα για παιχνίδι!

Μπαμπά, ώρα για παιχνίδι! 470 900
Είναι γνωστό ότι τα μωρά και οι μπαμπάδες έχουν μια φυσική αδυναμία στα παιχνίδια. Μοιράζοντας αυτό το πάθος θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν μια ξεχωριστή σχέση μεταξύ τους για πολλές δεκαετίες.

Ας δούμε, μερικά tips που θα σε κάνουν ακόμη πιο δημοφιλή στο μωρό σου.

Μουσική, τραγούδι, χορός

Η μουσική είναι ιδιαιτέρως σημαντική για ένα μωρό και ένα CD ή ένα τραγούδι από το κινητό σου μπορεί να κάνει τη δουλειά για σένα, στην περίπτωση που δεν είσαι γνώστης κάποιου μουσικού οργάνου. Βάλε μια οποιαδήποτε λίστα τραγουδιών και δες ποιο θα γίνει το αγαπημένο του. Για να εκτοξεύσεις τη διασκέδαση στα ύψη, μη διστάσεις να χορέψεις μαζί του.

Μη βάλεις τη μουσική στη διαπασών. Είναι γνωστό πως τα μωρά έχουν ευαίσθητα αυτιά και είναι εύκολο να φοβηθούν. Μπορείς να δυναμώσεις λιγάκι τα μπάσα ώστε να μπει απλώς στο ρυθμό.

 

Μαγνητόφωνο

Όταν το μωρό αρχίζει να βγάζει τους πρώτους του ήχους ή να λέει τις πρώτες του λεξούλες, αγοράσε ένα φθηνό μαγνητόφωνο και απλώς πάτα το κουμπί της εγγραφής. Στη συνέχεια, βάλε την ηχογράφιση στο μωρό και δες την αντίδρασή στα ματάκια του αλλά και το χαμόγελο στο πρόσωπό του. Κατάγραψε επίσης και το κλάμα του μωρού, καθώς όταν το ακούσει είναι πολύ πιθανό να σταματήσει να κλαίει.

 

Ποδήλατο με βρεφικό κάθισμα, καροτσάκι για τζόκινγκ ή μάρσιπος

Πάρε μαζί σου το μωρό για μια βόλτα με το ποδήλατο, στο τρέξιμο ή στο περπάτημα. Είναι πραγματικά φανταστικό και για τους δύο σας. Κάνοντας τη δραστηριότητά σου μαζί με το μωρό, θα γίνει ένα αληθινό μέρος της ζωής σου από νωρίς. Επειδή η ασφάλεια του μωρού έρχεται πρώτη, μην ξεχάσεις να πάρεις τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

Αυτοκίνητο

Παρότι είναι ένα υψηλής απόδοσης, εκτός δρόμου, μεγάλης χωρητικότητας όχημα και μπορεί στην αρχή να φαίνεται ανάρμοστο για τη φροντίδα του μωρού, στην πραγματικότητα το αγαπημένο σου αυτοκίνητο αποτελεί μια μακροπρόθεσμη δέσμευση για την καλή διαβίωση του παιδιού σου.

Κάθε φορά που θα πάρεις το αυτοκίνητό σου για μια off-road εκδρομή, πάρε μαζί και το μωρό σου ώστε να μοιραστείς μαζί του, αυτήν την πραγματικά αντρική διασκέδαση. Πριν το καταλάβεις, θα βρεθείς να προγραμματίζεις την εκδρομή σας για το επόμενο Σαββατοκύριακο! Και που ξέρεις, μπορεί σε λίγα χρόνια να γίνει μια οικογενειακή παράδοση και να κατασκηνώνετε κάτω από τα αστέρια, μπαμπάς και παιδί!

 

Πηγή: www.dadsadventure.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας