Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-03-30 14:03:50 +0300 Μπαμπάς παίρνει τον γιο του μαζί του τη μέρα της συνέντευξης

Μπαμπάς παίρνει τον γιο του μαζί του τη μέρα της συνέντευξης

Μπαμπάς παίρνει τον γιο του μαζί του τη μέρα της συνέντευξης 470 900
Ο Mike Julianelle, αρθρογράφος στο blog Dad and Buried αναφέρει πως οι γονείς συχνά κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων των μελών της οικογένειας.

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στα νέα, ιστορίες με γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους στην παιδική χαρά, για να πάνε σε μία συνέντευξη ή που τους παίρνει ο ύπνος, την ώρα της δουλειάς από την αϋπνία και την κόπωση. 

Ο Mike Julianelle, αρθρογράφος στο blog, Dad and Buried αναφέρει, πως οι γονείς συχνά κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων των μελών της οικογένειας. Κρίνεις τους ανθρώπους των οποίων τις ιστορίες διαβάζεις στα μέσα. Σκέφτεσαι “Μα καλά τι έκαναν!” Ξαφνικά μία μέρα, συνειδητοποιείς την θέση τους, όταν βρεθείς κι εσύ σε αυτή την κατάσταση. 

Έτσι λοιπόν και ο ίδιος χρειάστηκε μία μέρα να πάει σε μία συνέντευξη και τι έκανε; Πήρε μαζί του και τον γιο του. Ο πατέρας δύο αγοριών έπρεπε να πάει σε συνέντευξη. Ο μικρός του γιος, που είναι ακόμα βρέφος, δεν πήγαινε στο σχολείο, οπότε ο πατέρας του, τον πήρε μαζί του, πέρασε και τον άφησε από τη δουλειά της γυναίκας του, που ήταν σε μία άλλη περιοχή στο κέντρο και μετά πήγε στη συνέντευξη. 

 

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι πολύ ακριβό να προσλάβεις κάποιον, να φροντίζει το παιδί σου, όσο λείπεις και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να αντέξουν αυτό το έξοδο, έτσι χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσουν. Ο ίδιος είναι άνεργος και ο μισθός της γυναίκας του πρέπει να υποστηρίξει τις ανάγκες τους και τις ανάγκες των δύο γιών τους, μέχρι να βρει δουλειά. Πραγματικά θαρραλέος μπαμπάς που όχι μόνο υποστηρίζει τα παιδιά του και ψάχνει δουλειά αλλά μιλά δημόσια, για τις δυσκολίες ενός νέου άνεργου πατέρα. 

 

Α, και ελπίζουμε να πήρε τη δουλειά! 

 

 

photos: Instagram/Dad&Buried

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας