Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-14 12:12:40 +0200 Διάσημοι μπαμπάδες αλλάζουν τις πάνες των μωρών τους και το... απολαμβάνουν! Μπαμπάδες εν δράσει

Μπαμπάδες εν δράσει

Μπαμπάδες εν δράσει 470 900
Διάσημοι μπαμπάδες αλλάζουν τις πάνες των μωρών τους και το... απολαμβάνουν!

Ποιος είπε ότι το άλλαγμα πάνας είναι μαμαδίστική υπόθεση; Διάσημοι μπαμπάδες αποδεικνύουν ότι ο νέος τους ρόλος τους πάει πολύ!

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood. Ο Ashton Kutcher έγινε μπαμπάς πριν μερικούς μήνες και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, είναι περήφανος που αλλάζει πάνες στη μικρή Isabelle. Μάλιστα ένα post του τον περασμένο Μάρτιο στη σελίδα του στο Facebook έκανε το γύρο του κόσμου. "Δεν υπάρχουν ΠΟΤΕ αλλαξιέρες στις ανδρικές τουαλέτες! Την πρώτη αλαξιέρα που θα δω σε ανδρική τουαλέτα θα τη φωτογραφίσω και θα την ανεβάσω στη σελίδα μου!"

 

 #wyattkutcher

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ashton Kutcher & Mila Kunis (@ashtonmila) στις

Ο Dax Sheperd και η Kirsten Bell έχουν αποδείξει ότι είναι ένα ζευγάρι με χιούμορ. Το 2013 η γλυκιά ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στο σύντροφό της μέσω twitter και λίγους μήνες μετά ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, Lincoln. Σε μία κοινή τους συνέντευξη ο Dax παραδέχτηκε ότι όταν ήταν μικρός άλλαξε πολλές φορές πάνα στη μικρή του αδερφή, οπότε είναι κάτι που σίγουρα δεν τον φοβίζει!

Ο ιδρυτής του Facebook και νέος μπαμπάς Mark Zuckenberg δε χορταίνει να ανεβάζει φωτογραφίες με την μόλις λίγων μηνών κορούλα του. Η φωτογραφία με τον ίδιο να αλλάζει πάνα στη μικρή Max απέσπασε πάνω από 2.000.000 likes και κοινοποιήθηκε πάνω από 26.000 φορές!

 

One more down, thousands to go.

Δημοσιεύτηκε από Mark Zuckerberg στις Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο Kanye West, όπως έχει δηλώσει η Kim Kardashian, είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς που κάνει τα πάντα όταν χρειαστεί.

 

daddy daughter studio flow

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kanye West (@privatekanye) στις

Ο Channing Tatum και η σύζυγός του Jenna Dewan γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Step Up και λίγα χρόνια αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους! "Είμαι πολύ καλός στον να αλλάζω πάνες" εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του. "Πραγματικα δεν καταλαβαίνω τους μπαμπάδες που δεν ξέρουν να αλλάζουν πάνες! Τους πρώτους μήνες είναι το μόνο πράγμα για το οποίο είμαστε χρήσιμοι, καθώς η μαμά σημαίνει τα πάντα!"

 

First Father's Day with our lil angel!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) στις

Όσα χρόνια και αν περάσουν ο David Beckham θα είναι πάντα ένας από τους πιο δημοφιλείς άνδρες του πλανήτη! Σαν μπαμπάς τεσσάρων παιδιών είναι αρκετά εξοικειωμένος με το άλλαγμα πάνας. "Έχω τέσσερα παιδιά! Το άλλαγμα πάνας είναι μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες!"

 

Possibly my favourite picture of Harper of all time... 4 beautiful years with the most amazing little girl... Happy birthday big girl... 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης David Beckham (@davidbeckham) στις

Η τραγουδίστρια Fergie και ο Josh Duhamel υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους τον Αύγουστο του 2013. "Εγώ αλλάζω τις πάνες και η Fergie κάνει όλα τα άλλα!" δήλωσε ο ηθοποιός.

 

GO #USA!!! (or a Portugal/Ghana tie would be fantastic) #USMNT #LetsDoThis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Josh Duhamel (@joshduhamel) στις

Μπορεί να είναι πρίγκιπας και ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, φαίνεται όμως ότι ούτε ο William ξέγυγε από τα καθήκοντά του ως μπαμπάς! "Εγώ άλλαξα την πρώτη πάνα του George! Θυμάμαι ήταν δίπλα μου η μαία και μου έλεγε 'Θα τα καταφέρεις! Θα τα καταφέρεις!'"

 

Look who's turning two tomorrow! #HappyBirthdayPrinceGeorge

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Emily Blunt έχει σκεφτεί το πιο πρωτότυπο παρατσούκλι για το σύζυγό της, John Krasinski. "Είναι ο βασιλιάς της πάνας!" δήλωσε σε συνέντευξή της!

Αν και τα παιδιά του έχουν μεγαλώσει, ο τραγουδιστής των Coldpaly και πρώην σύζυγος της Gwineth Paltrow, Chris Martin, αναπολεί τις μέρες που άλλαζε πάνες. "Όλοι οι μπαμπάδες πρέπει να αλλάζουν πάνες. Είναι μία πολύ εποικοδομητική εμπειρία!"

Πηγή: parents.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας