Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-31 11:08:18 +0300 Μπαμπάς την κρίσιμη στιγμή αναλαμβάνει ρόλο...μαίας! Μπαμπάς εν δράση!

Μπαμπάς εν δράση!

Μπαμπάς εν δράση! 470 900
Μπαμπάς την κρίσιμη στιγμή αναλαμβάνει ρόλο...μαίας!

Η γέννηση ενός παιδιού είναι μία μοναδική εμπειρία που θυμόμαστε πάντα. Για τον William και την Bryoni μάλιστα, ο ερχομός του τρίτου παιδιού τους ήταν τόσο εντυπωσιακός που σίγουρα θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη τους! 

Όλα ξεκίνησαν λίγες εβδομάδες πριν. Το πέμπτο μέλος της οικογένειας Fygard ήταν ήδη καθ'οδόν και η μέλλουσα μαμά, αποφάσισε ότι αυτή τη φορά ήθελε να γεννήσει στο σπίτι. Αφού λοιπόν ετοίμασε τα πάντα για έναν ασφαλή τοκετό στο σπίτι, έφτασε η μεγάλη μέρα.

Ο William ήταν φυσικά στο πλευρό της συζύγου του και αμέσως κάλεσε την εταιρεία Labor Line που ειδικεύεται στις υπηρεσίες για τοκετό στο σπίτι. Ο William έμεινε κατάπληκτος όταν από την εταιρεία αρνήθηκαν να στείλουν τις δύο μαίες που είχαν συνεννοηθεί γιατί όπως του είπαν, το σπίτι τους βρισκόταν λίγο πιο έξω από το Berkshire και δεν έπιανε την περιοχή που κάλυπταν. Παρόλο που τα νερά είχαν ήδη σπάσει και οι φωνές της Bryoni ακούγονταν στην άλλη άκρη του τηλεφώνου, οι υπάλληλοι της Labor Line ήταν ανένδοτοι.

"Άκουγαν τι γινόταν, καταλάβαιναν ότι είχαμε άμεση ανάγκη για βοήθεια στο σπίτι και δεν είχαν τη στοιχειώδη ανθρωπιά να στείλουν κάποιον. Ήταν μία πολύ τραυματική εμπειρία για εμένα και τη γυναίκα μου και φοβόμασταν πολύ μήπως κάτι δεν πάει καλά " είπε ο νέος μπαμπάς

Ευτυχώς η ιστορία είχε αίσιο τέλος. Το ρόλο της μαίας ανέλαβε ο μπαμπάς για τρίτη φορά πλέον, William και ένα υγιέστατο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο! Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας και η οικογένεια Fygard γνωστοποιήσε και κατήγγειλε δημόσια το περιστατικό. 

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας