Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2018-01-24 16:04:29 +0200 Μουσικό Φεστιβάλ Junior Original Concert στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Μουσικό Φεστιβάλ Junior Original Concert στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Μουσικό Φεστιβάλ Junior Original Concert στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας 470 900
Το μουσικό φεστιβάλ Junior Original Concert με προσωπικές συνθέσεις παιδιών θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στις 28/01.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας το παγκόσμιας εμβέλειας φεστιβάλ Junior Original Concert.

Το μουσικό αυτό φεστιβάλ πραγματοποιείται συνεχόμενα από το 1972 και σκοπός του είναι να δώσει σε νέα παιδιά που παρακολουθούν τα μουσικά συστήματα της Yamaha σε όλο τον κόσμο, την ευκαιρία να ερμηνεύσουν τις προσωπικές τους συνθέσεις. Άλλωστε, μέρος της φιλοσοφίας των Yamaha Music Schools, είναι οι μαθητές που σπουδάζουν μουσική να διαβάζουν και να ερμηνεύουν την παρτιτούρα, αλλά επίσης να εκφράζουν τη δημιουργικότητα και τα συναισθήματά τους, συνθέτοντας δικά τους έργα.

Στο φετινό Junior Original Concert συμμετέχουν 23 παιδιά ηλικίας 8 και 9 ετών, τα οποία φοιτούν σε εκπαιδευτικά συστήματα της Yamaha στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και παρουσιάζουν τις προσωπικές τους συνθέσεις. Ξεκινώντας από ένα απλό μοτίβο και μια δική τους μουσική έμπνευση, οι μικροί συνθέτες με τη βοήθεια των καθηγητριών τους ολοκλήρωσαν την αρχική τους ιδέα και δημιούργησαν μια μουσική σύνθεση.

Tο πρωτότυπο αυτό project συνοψίζει τον κόπο και την προσπάθεια των μικρών μαθητών για να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική και να τη μοιραστούν με το κοινό! Ας είμαστε εκεί για να τους χειροκροτήσουμε!

Πότε: Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, 2018, 19:00
Που: Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41, Αθήνα
Είσοδος Ελεύθερη

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας