Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 12:55:42 +0300 Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται τη νέα σεζόν και με αφορμή την επιστροφή στα θρανία, ετοιμάζει διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες του. Μικροί επιστήμονες

Μικροί επιστήμονες

Μικροί επιστήμονες 470 900
Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται τη νέα σεζόν και με αφορμή την επιστροφή στα θρανία, ετοιμάζει διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες του.

Σε συνεργασία με τη Σχολή Μωραΐτη, διοργανώνονται δύο πρωτότυπα διαδραστικά εργαστήρια Φυσικών Επιστημών & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στα οποία οι μικροί μαθητές και μαθήτριες, ηλικίας 7-12 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να το απολαύσουν!

Οι μικροί μας φίλοι θα ανακαλύψουν φυσικά φαινόμενα συμμετέχοντας στην εκτέλεση πειραμάτων αλλά και θα μυηθούν στο μαγικό κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, που προσφέρει το moraitis blast lab, προγραμματίζοντας και κατασκευάζοντας ρομπότ με την κορυφαία πλατφόρμα Ρομποτικής LEGO MINDSTORMS.


Τα εργαστήρια θα λειτουργούν κάθε Σάββατο από τις 5 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, 11.00 – 18.00, με ελεύθερη είσοδο.

Μην ξεχνάτε ότι στο εκπτωτικό χωριό, τον αγαπημένο shopping προορισμό, μπορείτε να βρείτε όλα τα αγαπημένα σας brands 35 – 70% πιο φθηνά, όλο το χρόνο.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr.
Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

mcarthurglenathens.gr
McArthurGlenAthens

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας